2 zamanlı motorlarda egsoz bilgisi olan..

arkadaşlar benim 2 zamanlı crossum var daha önce hiç 2 zamanlı motora binmedim bunu sesi çok fazla çıkıyor internetden araştırdım sesi azaltan ve birazda kalınlaştıran egsozlar varmış ama çok pahalı bana ucuz yada farklı bir şey önerebilecek biri varmı .. :pr:

sesi 4zamanlıya gre fazla cıkar evet ama egzoz değişimini pek önermiyorlar 2t de

Dostum 2 zamanlida egzos onemlidir.

Orasini burasini del onu tak bunu tak derler yapma yazik edersin.
Ya onaylanmis senin makinan icin uretilen bi parca al yada hic elleme.

Jubaa nın dediği gibi rastgele egzost olmaz 2 zamanlı makinelerde egzost çok fazla önemlidir yoksa motorun gücü azalır.Egzostunuz bir yerden patlak havayı kaçırıpta ses yapıyor olabilir.Normal iki zamanlı motorlardan anormal bir ses çıkmaz aksine çok hoş yüksek devirlere hızla çıkabilen bir sesi vardır.Motorunuzun orjinal egzosttu olmadığındanda fazla ses çıkarabilir.

Motorunuzun markası hacmi ve modeli nedir?

yamaha dt 125 r 26 beygir sesi biraz ince geliyor .. azıcık kalınlaşsa süper olucakk .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

egsozun önemli olduğu biliyorum ama başımı ağrıtıyor ince ses yok mu çözümü ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 ----------

ucuz bir şekilde yapamazmıyız ..

Dostum altindaki makina cok guzel bi makina sakin orjinalini bozma.

Bi ara bende kullandim R modelini.
Cok guclu makinadir.
Ki bu gucunun cogunu egzostan alir.
Manifolddan itibaren ara boru ve son tupu bi yokla bakalim catlak delik yada herhangi bi kacak var mi?
Birde motor calismazken motoru salla bakalim egzosun icinden ses gelicek mi?

tamam kardeşim akşam eve gidince bi bakim genelde ybr mi sürüyorum çok yakıyor : ) tşkür ederim herkeze vazgeçtim değiştirmicem performansda falan bi düşüş olur asla değiştirmem artık çatlağı patlağı varmı ona bakıcam ..

Eger param var dersen Full DEP egzos tavsiyemdir sesinide kisar performansta verir.
Gerci o motor hic bisey olmadan bile bi canavar.
Birde egzosa dikkat et hemen pas tutuyor tavsiyem isiya dayanikli bi boya ile boyaman pasi soktukten sonra yoksa yavas yavas curuyor ve ses kotulesiyor performans dusuyor delikler acilinca.

ARROWS VE GİANELLİ; Bu markaların dt125r için uygun urunlerının var olacağını tahmın edıyorum.Zaten Derbi GPR 125R'la kuzen oluyorlar.Bu markaların gpr125r için egzozları mevcut.

çok pahalı yha 300-500 arası pahalı geldi bana ben bu paraya motorun beygir gücünü yükseltirim cc yükseltirim : )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar