2 zamanlı BW'S mi Yoksa 4 zamanlı kaliteli bir scootermı?

bence bws al derim çogu aletden bin kat güsel heleki şu çıkan çin aletleri hea benzin basarsan yakar yag ise 3 depoya 1 depo yag alır bakımlı kullanırsan suanda istanbul sanayi mah de 250.000 binde motor var sıfırlanmış km gostergesi suanda 50.000 sahibide söliyo alet temiz ve gidişi bozulmamış hiç bence bws al güzel alet

zamanında ne kullanıp ne kullanmadığın konusunda tek kelime etmek istemiyorum ancak motosiklet alırken kimin ne dediğinden çok gönlünün ne istediği önemlidir diye düşünüyorum. seçenekler 2'ye indiği zaman kafana göre takıl derim her zaman.

başkasına bakma, ne istiyorsan onu al.

Aldıktan sonra video istiyorum,görmem lazım inanmam için.Haaaa diyeceksin ister inaann-ister inanmaa.İnanmıyorum o zaman...

Ne olursa olsun japon olsun.

Dostum ben satıyorum 2007 model düşünürsen anlaşırız 2500ytl 3000km:queen::queen:

Abicim Bws Gerçekten Sağlam Motor Ama Artik Teknolojisi Eskidi.depoya Benzin Koy Sonra Yok Sentetik Yağ Koy Yok Normal Yağ Koy Bunlarla Uğraşma Bence.al 4 Zamanli Kalite Bir Motor Tepe Tepe Kullan.bende Piaggio Skipper 150 Var 33000 Kmde Tik Yok Bu Motorun Temizini Bul Gözün Kapali Al..yok Pahali Dersen Kymco Agility De Taş Gibi Motor.seni üzmez...

:cat:bws güzel alette çok mini ya boylu isen hiç alma derim ama yamaha.

bws gıbı cok yakan ıkı zamanlı motorun yerıne 4 zamanlı kalıtelı bır actıva , beat , arn 125 , focus 125 tercıh edılebılır....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar