2. Yalova Motosiklet Festivali - 11 Ağustos 2007 - Fotoğraflar

20 km yol yalovadan sonrasını kastediyorsun sanırım ama oraya kadar nasıl gideceğim ki :) o yüzden feribotla mı geçsem daha kolay olur diye merak ettim :) eskihisardan sonrasını için 20 km ise bakırköydeyim ben oaraya kadar yine bayaa bi yol olacak.. benim için sorun değil tüm yollara gitmek isterim ama miocan çok küçük dayanır mı bilemem :)
bakırköyde oturuyorsanız siz diger arkadaşlardan şanslısın zira yol yapmayacaksınız..yenikapı feribot iskelesinden bindimi yalovadasın..dönüşte aynı..bu arada minik motorunuzda fazla üzülmemiş olur..iyi festivaller

Ya bu festival tarihlerini birileri benim koordinatörle oturup anlaşıyomu?
-Oğuz bunların hiçbirine nasıl gelemez?
-Şöyle yapalım;O tarihlere full nöbet yazalım veya siz bakın Oğuz'un nöbetci olduğu tarihlerde festival yapın.

:pr:

allah kısmet ederse gelmeye çalışacam şimdiden kesin bişi diyemiyorum

işlerimi ayarlayabılırsem bende orda olucam arkadaslar
şu meshur çınarcık dondurmasından yemek ıstıyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bakırköyde oturuyorsanız siz diger arkadaşlardan şanslısın zira yol yapmayacaksınız..yenikapı feribot iskelesinden bindimi yalovadasın..dönüşte aynı..bu arada minik motorunuzda fazla üzülmemiş olur..iyi festivaller

e o zmn feribot grubu da yapalım kimler feribotla geliyor :)

Ya bu festival tarihlerini birileri benim koordinatörle oturup anlaşıyomu?
-Oğuz bunların hiçbirine nasıl gelemez?
-Şöyle yapalım;O tarihlere full nöbet yazalım veya siz bakın Oğuz'un nöbetci olduğu tarihlerde festival yapın.

:pr:

Oğuz abi bak ben senin için özellikle müsait olduğun zamanı belirleyip yapmıştım, herkes benim gibi düşünceli olmuyor değil mi :p

Ayrıca bize oda ücreti 20 Ytl dendi.. Hayırdır MT yönetimi komisyonmu alıyo yoksa:mrgreen:

Tencere dostum bizde 20 YTL diye biliyoduk ama telefon açıp sorduğumuzda 30 YTL dedi melahat hn...olmazsa orda tekrar konuşuruz bu konuyu kendileriyle...benim tanıdığım bildiğim kadarıyla MT yönetiminin komisyon vb.şeylerle işi olmaz dostum...:bounce:

istersen tekrar irtibat numaralarından arayıp fiyatları kendin sorabilirsin...:cat:

Tencere dostum bizde 20 YTL diye biliyoduk ama telefon açıp sorduğumuzda 30 YTL dedi melahat hn...olmazsa orda tekrar konuşuruz bu konuyu kendileriyle...benim tanıdığım bildiğim kadarıyla MT yönetiminin komisyon vb.şeylerle işi olmaz dostum...:bounce:

istersen tekrar irtibat numaralarından arayıp fiyatları kendin sorabilirsin...:cat:

Yok be Bilo gırgır yapıyorum.. Bende biliyorum MT nin komisyon almayıp hatta grup için indirim baskısı yaptığını.. Sadece size söylenen fiyattan daha ucuza yer veriyolar diye uyarmak istedim..

Fiyatların oynaklığı organizasyon komitesinden kaynaklı sanırım.. Arz talep durumuna göre bize orada başka süprizlerde yapabilirler gibi görünüyo. Bu tezi güçlendiren şey ise önce ön kayıt yapmaları.. Direk rezervasyon işine girmiyolar..

Güzel bi ortam olsunda 20 30 çok farketmez.. Umarım düşündüğüm kadar güzel bi ortam olur..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yine gidemiyorum, yine gidemiyorum, her zaman olduğu gibi, alıştım artık..:pale: Resimlerinizle avunuruz.. :pale: İyi eğlenmeler.. :king:

ya hemşerim istiyorsan sabah ucakla gel ben seni havalanından alırım hatta istersen motor bile bulurum sata transalp mi istersin burgman mı yoksa burgmanmı sen gel yeterki topragım :queen::queen:

bende geliyorum ama yarın kesin beli olcak

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Bizler Tatilden yeni döndük ama, gelmeye çalışacağız:cat:
Pazar gidip dönmeli şahane olur:)
Listeye eklensek şaane olur:mrgreen:
denizcimuzaffer+denizcieylem+denizciforesight:mrgreen:

bende tatilden yeni döndüm ama bende gelmeyi düşünüyorum muzaffer abi gibi muzaffer abi haberleşelim gidersen beraber çıkarız yola zaten görüşemedik tatilde pişman oldum motorsuz geldiğime

Hehehe,
tüm çabalarımıza karşın görüşemedik yaaavv :))
Gideceksek haberleşiriz, daha işlerimizi ayarlıyoz. ablanın nöbetleri, benim birikmiş işler falan. Ama tahminim orada olacağız abim :)

arkadaşlar biraz önce festival sorumlusu ve Yalova Motosiklet Klübü kurucusu Metin bey ile yaptığım telefon görüşmesi sonucu ilk mesajda yer alan odalardan kalmadığını hepsinin verildiğinin bilgisini aldım...yalnız kendisi festival alanına çok yakın yeni bir yer ayarlamaya çalıştığını...yalnız bu odaların en az 4 kişilik ve 80 ytl olduğu bilgisini verdi...rezervasyon yaptırmak isteyen arkadaşların kendisine aşşağıdaki telefon numaralarından ulaşması gerekmektedir...bilginize...

Metin Bey : 0539 337 30 39

iyi eğlenceler arkadaşlar...inşallah yakında bende bi motor alıp seneye bu festivale gitmeyi düşünüyorum...iyi eğlenin orda bizim yerimizede...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet istanbul mt elleri görelim yaklaşık 3-4 haftadır sitede düzgün bir gezi organizasyonu yoktu...şimdi kopma zamanı...:queen:

maksat hem yol yapmak hem dinlenmek hem eğlenmek...işin içinde karayolu denizyolu sahil vb.herşey var...::haapppy:::haapppy:::haapppy:

pazar günü talebe göre çınacık'a meşhur çınarcık dondurması yemeye org.yapabiliriz...::xblink::

ahanda dondurmacı...:mrgreen:

eh artık bunca balandıra balandıra anlatırsan bizde geliriz ne olcak :queen::queen:

eh artık bunca balandıra balandıra anlatırsan bizde geliriz ne olcak :queen::queen:

halis abi ne demek gel tabi...kalıcak yeride dert etme muhakkak buluruz bi yer...çok güzel ve eğlenceli olacak bu organizasyon...:wiinkk:

bu arada çadırla gelecek olan arkadaşların dikkatine: festival alanına çadır kurmak ücretsizdir bilginize...çadırınız yoksa bile kiralama imkanınız mevcut...:cat:

selamlar

arkadaşlar ben de adanadan nasipse katılmayı düşünüyorum ADANA-ANKARA ÇUKUROVA EKSPRESİ ile gelip Ankaradan İstanbul a sürmeyi düşünüyorum oraya vardığımda geldiğimde beni karşılayabliecek ya da yardımcı olablicek arkadaş olur mu? %50 ihtimalle geleceğim motoruma istanbul havasını tattıracağım nasipse. nasıl olur ADANA-İSTANBUL en mantıklı nasıl gelinir. ?? bana bi yardımcı olsanız arkadaşlar :) (motorum shadow750 cc)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar