2 tane küçük gezi

14 şubat 2015
Bağdan birkaç kare motosiklet ile gidecektim fakat kişi sayısı 3 araç tek olunca araba ile gittik

Erik ağacı

Kiraz ağacı

Budanmış üzüm bağı

Ferhat ile Şirin :) arada tel olduğundan bir türlü kavuşamıyorlar
İlerleyen zamanlarda beyaz köpeğe 2 tane başka köpek saldırdı onları ayırmak için uğraştık az kalsın öldüreceklerdi

Olmazsa olmazımız sucuk

Canlı su ile çay 85-90 metrelik sondajdan doldurduk
Havasından mı nedir bir tatlı olmuş sormayın :) uzun zamandır da böyle çay içmiyordum, iştahı da açılıyor insanın 250 gramlık sucuğu bitirmişiz

1 mart 2015
Tarım arazileri neden azalıyor ::angry2::

Her tarafa moloz döküyorlar ::angry2::

Cemre düştü, 1 mart ilkbaharın başlangıcı ve çiçek açmış bir çağla ağacı inşallah soğuk vurmaz

Çukura aldanmayın ortası derin :)

Yolun ilerleyen yerleri her taraf çukur

Yine çiçek açmış çağla ağacı

Ve dur diyen 2 tane köpek baktım arkasından 3 tane daha geliyor, havlamaları git der gibi kısacası beni kovdular :)gezime burada son verip geri dönüyorum

Dönüş yolundan bir kare, köprüye çıkıp yoluma devam edeceğim

Karaçay denilen ırmak, dağdan gelen sular, sanayi suları buraya karışıyor sonra gediz nehrine dökülüyor

Dedemin zamanından beri olan selvi kaç yaşında olduğu bilinmiyor

İnşallah sizi sıkmamışımdır

Güzel fotoğraflar, eline emeğine sağlık, araba ile gittim demiştiniz, ama araba yok sadece motosikletin kadranı görünüyordu,oralar yeşile bezendiğinde eminim çok güzel olur, saygılar.

Güzel fotoğraflar, eline emeğine sağlık, araba ile gittim demiştiniz, ama araba yok sadece motosikletin kadranı görünüyordu,oralar yeşile bezendiğinde eminim çok güzel olur, saygılar.
İlk resimde arabanın tavanı görünüyor gezi daha güzel olacaktı köpekler izin vermedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar