Akira' Alıntı:
Serüven17 bu başlığı sen açtığın için duygusal davranıp eleştiri kabul etmiyorsun gibi geldi. Aynı şeyleri tekrar etmeyi sevmem ama sen beni üniversite birinci sınıfa tekrar götürdün:mrgreen: . Sana burada uzun uzun açıklama yapardım ama bununla idare et:cherry: . Eğer hala ikna olmazsan o zaman daha detaylı bilgide veririm.
14 23 ateşleme sistemine göre çalışan 4 silindirli 4 zamanlı bir motorun flash animasyonunu aşağıda verdim. Kolay gelsin
http://auto.howstuffworks.com/engine-inline.htm
Anılarını hatırlattığım için bana teşekkür etmelisin
Uzun açıklama yaparsan sevinirim madem birinci sınıfta bunları gördün,okulu bitirinceye kadar çok şey öğrenmişsindir ve biz de bundan faydalanmak isteriz veya kendi adıma faydalanmak isterim:cat:
Eleştiri konusunda ise; yanlış bir biligiye sahip olunabilir veya bilinmiyor olunabilir ama konuya bilgi amaçlı değilde dalga geçme amaçlı yaklaşanlar olursa mutlaka onlara verilecek bir iki kelime cevabımız olacaktır!!!!
Diğer çalışma sistemini aradım fakat ne yazıkki bulamadım:silent:
Bir şeyi kanıtlayamazsan (kendi adıma söylüyorum) söylediklerimiz hava da kalır!!!Bu durumda senin koyduğun animasyonunun sırayla çalışanını yapamadığım sürece sen haklısın
Yanlız benim fikrini attığım saçma ve mantıksız düşünce de şu durum ayarlanabilmektir!!!!
O da patlama ile oluşan çıkış gazının dışarı verilme süresi!!!! Sonuçta ister senin dediğin gibi olsun ister benim dediğim gibi, bu eksoz, benim prensiplarime göre 4 silindir sesi çıkartacaktır
turkishflier' Alıntı:
Başlık açıldığında,ben başlığı açan arkadaşın geyik muhabbeti yaptığını düşünüyordum.Ama sonradan baktım ki işi gerçekten ciddiye alıyor.Türk aklı denen şeyin ne olduğu burada da anlaşılıyor.Çok mantıksız ve aynı zamanda çok saçma bir yöntem.Beni yanlış anlamayın ama okurken çok güldüm.
Bu tür konulara girişmeden önce biraz işin temeli öğrenin ve araştırma yapın lütfen.
Kaba konuştuğum için özür dilerim ama böyle bir konuya verilecek daha başka bir yanıt bulamadım.
Sana tavsiyem özür dileyeceksen kaba konuşma!!!
Eğer yazdığın gibi yaparsan kibar olmaya çalışan kaba birisin diyebiliriz sana ama özür dilemezsen en azından ne olduğunu biliriz!!!!
Yazılan yazılara verilecek cevaplar kişinin konuya yaklaşımı ile alakalıdır!!! Burada bir konu var ve bunun ciddiyet seviyesini de ilk yazımda belirledim!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Kendime kızdım bu konuyu açtığım için!!!
Belki güzel bir fıkra yazsa idim insanların ihtiyaçlarına çare olabiliridm diye düşünmeye başladım...Ama o zaman da konuyu üzerine alan birisi çıkacak ve diyecek ki benim değer yargılarıma nasıl gülersiniz!! o zaman da bunun fıkra olduğunu anlatamayacağız!!!!
Sorunun çözümü konuya değişik anlmalar yüklememkten geçiyor sanırım,huyumuz kurusun,birşeyleri yamultmayı veya polimik konusu yapmayı çok seviyoruz....
Ben kendi açımdan bu konuyu ...