2 senedir yatan 3tane motocrossum var çalıştıramıyorum

BlackMask86 - hiç kafana takma burada çok böyle mesajlar. Ben de ondan herhalde 2 yıla yakın süredir doğru dürüst bir şey yazmıyorum.

imrendim elindeki imkana motorlara. Şahsen günlerimi verir tek tek söker temizler paslarından arındırır, değişmesi gerekenleri değiştirir, yavaş yavaş güzel güzel temizler, sonra da basardım marşa. Gene olmuyorsa e bir usta tabi bulmak. :)
kolay gelsin...

şanslı evladmışsın...babadan kalma demişsin...baban tekrar hayat verse bunlara olmazmı...

Kardeşim, forumdaşlarım adına özür dilerim senden. Kolay gelsin :cat:

Bundan sonra video koymadan sorumuza cevap alamayacaksak yandık :p

saolasın. cevap büssürü geldi arkadaşlar yardımcı olmaya calıstılar yöntemler söylediler ama yılbasından sonra yapıcam dedıklerını. teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 ----------

şanslı evladmışsın...babadan kalma demişsin...baban tekrar hayat verse bunlara olmazmı...

kardeş babam 25senelik türkiye motocross şampiyonuydu yanlız 2sene önce vefat etti bende motocrossu bırakmak zorunda kaldım. (gerçe yarışları babamın vefatından 2sene once bırakmıstık güzel yönetilemiyor diye yarışda sadece 1etap felan değiştirdiler herşeyi) 2seneden beride yatıyor öyle.. yoksa motorlar taş gibiydi..

Allah rahmet eylesin...baba yadigarı motorlar baba yadigarı bir sevda...babanın bu camiadan tanıdığı ustalar vardır çevresi vardır...bence basit karbüratör temziliğiyle hepsi şahlanır kendine gelir...

elbette ama ben biraz birşeyler öğrenmek istediğim için yaptırmıyorum yoksa yaptırcak kişi çok arkadaşlar. eskiden derdi gel öğren yok derdım xD

:) bu yorumlara gülüyorum sadece birazdan motorların bı resımlerını cekeyım motosiklet.net forumdaki dalga geçenlere kapak olsun diye

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=3ylqAfD370I evet az once çektim bu videoyu. sizin gibi gereksiz post atanlar için buyrun izleyin efenim..

ön yargı böyle bir şey işte... :)

anlayan birisi ile beraber denemeni tavsiye ederim hem bu vesile ile bişeyler de öğrenmiş olursun.Motoru kullanmakdan ayrıca sökmek takmak temizlemek onunla vakit geçirmek de güzel ve zevklidir.

:) bu yorumlara gülüyorum sadece birazdan motorların bı resımlerını cekeyım motosiklet.net forumdaki dalga geçenlere kapak olsun diye

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=3ylqAfD370I evet az once çektim bu videoyu. sizin gibi gereksiz post atanlar için buyrun izleyin efenim..

:) Tebrikler, gerçekten kapak olmuş, bazı arkadaşlar sanırım artık mesajlara direkt atlamaktan vazgeçecektir. :queen:

teşekkürler arkadaşlar. videoda görmüşsünüzdür sanırım marşa basarken gaz verince gelen ses boğulma sesi değilmi?

teşekkürler arkadaşlar. videoda görmüşsünüzdür sanırım marşa basarken gaz verince gelen ses boğulma sesi değilmi?

2 tane krosum var bızımde başımıza gelir zaman zaman.
yeni benzin koy ve yeni buji takarsan çalışacak sanırım sesden anladığım kadarıyla. uzaktan bu kadar oluyor.:)

yarışlara pek katılmıyorum. ormanda çamurlanıp atlayıp zıplıyoruz anca zamanımız ona yetiyor. :)

adım zafer bu arada.

isim neydi kardeş yarışıyormusun tanırım belki

Ya tartışmayım dedim duramadım yarışanları tanıyan kardeşimiz artı yukardaki paylaşımında marşa basınca sanki boğulma sesi diyen ve bunların içinde olan biri nasıl bu motordan hiç anlamamış gibi konuşur kapak olacak bir şey yok eğer özür diielenecek bir konu olursa o erdem bizde mevcut biz kendimizde dileriz kimsenin bizim yerimize özür dilemesine gerek yok....

Ya tartışmayım dedim duramadım yarışanları tanıyan kardeşimiz artı yukardaki paylaşımında marşa basınca sanki boğulma sesi diyen ve bunların içinde olan biri nasıl bu motordan hiç anlamamış gibi konuşur kapak olacak bir şey yok eğer özür diielenecek bir konu olursa o erdem bizde mevcut biz kendimizde dileriz kimsenin bizim yerimize özür dilemesine gerek yok....

Anlamıyorum kardeşim tamirden napayım alla alla ? bugunekadar hep başkaları tamir etti benim motorumu sponsorlerımız ilgilendi motorlarla ben anlamıyorum sadece sürerim. ben bir şampiyonum ...

Anlamıyorum kardeşim tamirden napayım alla alla ? bugunekadar hep başkaları tamir etti benim motorumu sponsorlerımız ilgilendi motorlarla ben anlamıyorum sadece sürerim. ben bir şampiyonum ...

kardelşim boşver sen polemikleri filan takma çözüm önerilerini dikkate al motorların çok güzel umarım en kısa zamanda çalıstırırsın..karbiratörü ve bujüleri değiştir büyük olasılık düzelirler..birde hortumlarda pislik olabilir bir hava bas.. kolay gelsin.. :)

Ha şöyle be kardeşim şampiyon olduğunu söylemen bile yeter ben alacağımı aldım :)

Motorlara benzin değişimi,hava filtresi ve karbüratör kontorlü, size de biraz terbiye lazım.

k.bakma kardeşim yazmışım işte öyle teşekkürler verdiğin bilgiler için..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 ----------

kardelşim boşver sen polemikleri filan takma çözüm önerilerini dikkate al motorların çok güzel umarım en kısa zamanda çalıstırırsın..karbiratörü ve bujüleri değiştir büyük olasılık düzelirler..birde hortumlarda pislik olabilir bir hava bas.. kolay gelsin.. :)

teşekkürler kardeşim..

arkadaşlar benzini değişecegım yarın ama 2zamanlı oldugu ıcın benzıne tts koyuyorduk biz. litre basına nekadar koyuluyor bilgisi olan varmı 30grmdı sanırım ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar