Tamamdır :cat:Pazar sabahi 7:30 da Tem Opet diye dusundum 8 de yola cikariz baslik actim ama acilmadi anlamadim . Sanirim festivaller kismi mod onayindan sonra aciliyor.
ne demek kardeşim motorcu dostlara her zaman kapımız açıktır.cumartesi sabahı kozyatağı carrefourda görüşmek üzere kardeşim.Arkadaslar ben Cumartesi gunu sabah gidip, Pazar gunu aksami donmeyi planliyorum.
Bu nedenle eger Raptor Riders (ki daha once bir bulusmada gormustum, tamamen mulayim insanlardan kurulu bir grup) kabul buyurursa bulusmada hazir bulunarak onlarla birlikte yol almayi dusunuyorum.
Otelde kalmayi dusunurken, bir arkadasim bana cadir ayarladi. Bu meseleyi de halletmis bulunuyorum.
Herkese saygilar...
Kahvalti icin ise o saate neresi acik olurki birde vakit kaybederiz sanki. Adapazarinda yapariz
http://www.motosiklet.net/forum/duy...estivaline-gitmek-isteyen-sevgili-uyeler.html
topıgı guncelledım orda devam edersenız cogunluyu yakalarsınız hocam bellı baslı olur :cat:
Acikcasi ne yalan soyliyimhizim 100 - 120 km/h civari olacak . Karayollarinin izin verdigi hiz. Senin altindaki motor 250 cc bu hizla rahatlikla gelirsin. bana uyar diyor isen seve seve konvoy yaparim
![]()
Kulübümüz tarafından bu sene 2.sini düzenlediğimiz Poyrazlar Motosiklet Festivaline katılan arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarım.
Eksiklerimiz olduysa af ola.
Diğer etkinliklerde görüşmek dileği ile,
Saygılarımla.