2 parmak 4 parmaktan hizliymis :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim kafama takılan bir soru var. Fren dozajını ayarlarken benim motorun kitapçığında 6 ile gelir fabrika çıkışı yazıyor. Ben 1 ile kullanmaya başlamışım motoru. Ona alıştıktan sonra bir kaç kere değiştirdiğimde gereksiz kitlemelere sebep oldum. Hangi dozajda kullanmak gerekli. 1 sıkıntı yaratabilir mi ? Bu arada ben de freni bu arkadaşın belirttiği şekilde sıkıyorum.

Ben de 2 parmak frene basıyorum ama hocam bence insan nasıl alıştıysa öyle fren yapmalı

2 parmağımın 4 parmağımdan hızlı olduğunu gösterebileceğim bir moturum bilenek yok.

Pööööf çok sıkıldım sitede de konular yavaş akıyor vurup kafayı zıbarayım bari

Motosikleti
Tvs Jupi
2 parmağımın 4 parmağımdan hızlı olduğunu gösterebileceğim bir moturum bilenek yok.

Çok uzaklardasın :) İzmir'de olaydın sıkıntı olmazdı :queen:

O da olur be dostum hayirlisiyla.bence de insan neye alistiysa onda ustalasmaya calismali.yok ben henuz oturtamadim teknigini diyen varsa 2 parmak uzerine yogunlassin bence.

ben tek parmak yapıyorum tek parmak bile bazen teker kitleyebiliyor 2 parmak nedir lö :D

gelin la gelin hepiniz gelin. siz 2 ben 4 parmakla sıkacam aynı hız aynı anda başlayacağız sıkmaya bakalım kim önce duracak :p:pr::cherry:

Biri Alman (2parmak) diger Japon(4parmak) ekolu, 2 parnak ile gazi kapatip diger iki parmak arada sikismadan 2 parmak ile maksimum dozla kapatabiliyorsan eyvallah... hayat sana guzel o zaman :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Benim kafama takılan bir soru var. Fren dozajını ayarlarken benim motorun kitapçığında 6 ile gelir fabrika çıkışı yazıyor. Ben 1 ile kullanmaya başlamışım motoru. Ona alıştıktan sonra bir kaç kere değiştirdiğimde gereksiz kitlemelere sebep oldum. Hangi dozajda kullanmak gerekli. 1 sıkıntı yaratabilir mi ? Bu arada ben de freni bu arkadaşın belirttiği şekilde sıkıyorum.

Ben üç kullanıyorum :) ortası olsun dengeli olsun :)

Fren manetindeki o ayar fren dozajı ile ilgili değil, tamamen sizin parmak boyunuzla ilgili.

yani 1. kademede de 5. kademede de fren aynı, sadece manetin elciğe olan uzaklığını ayarlar o ayar. Bu da sizin parmak ve el boyutunuz ile ilgili tamamen.

Fren manetindeki o ayar fren dozajı ile ilgili değil, tamamen sizin parmak boyunuzla ilgili.

yani 1. kademede de 5. kademede de fren aynı, sadece manetin elciğe olan uzaklığını ayarlar o ayar. Bu da sizin parmak ve el boyutunuz ile ilgili tamamen.

Bilgi için teşekkür ederim. Sıkarken bocalama yaşamamın ve tekeri kitlememin sebebi uzaklık mesafesi o zaman ? Kendim için en doğru olanı deneyip bulmam gerekiyor o zaman...

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
orta parmak çok faydalı gençler. demedi demeyin.

Kombine fren sistemi olan sürücüler için arka fren pedalına ayağımızın neresiyle basmak gerek diye bir tartışma çıksa da onu da konuşsak :)
En zarif fren serçe parmakla yapılır :)
Bu tartışma çok anlamsız, insan elinin fizyonomisi ve parmakların gücüyle ilgili herşey aslında, bir de pist motorlarının kullanılış tekniği gibi değil bizim sokak sürüşlerimiz... Kerpeten ile bir tahtayı sıkın, bakın bakalım hangisini kullanmazsanız ne oluyor ? İşte motorda da o ...

Kombine fren sistemi olan sürücüler için arka fren pedalına ayağımızın neresiyle basmak gerek diye bir tartışma çıksa da onu da konuşsak :)
En zarif fren serçe parmakla yapılır :)
Bu tartışma çok anlamsız, insan elinin fizyonomisi ve parmakların gücüyle ilgili herşey aslında, bir de pist motorlarının kullanılış tekniği gibi değil bizim sokak sürüşlerimiz... Kerpeten ile bir tahtayı sıkın, bakın bakalım hangisini kullanmazsanız ne oluyor ? İşte motorda da o ...

Ortada bir tartisma yokki hocam 2 parmak fren reaksiyon suresi 4 parmak frenden daha kisaymis video onu gosteriyor.herhangi bir konuda tartismiyoruz ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar