2. Motosiklet.net Yalova Çınarcık İftar Yemeği Duygu/Düşünce/Resim Paylaşım Başlığı

Arkadaslar,kimse kusura bakmasinda....
Kimsenin ilgilenmedigi,iplemedigi,memnun olmadigi bir gezi olmus sanirim..,
Foto yok,resim yok,hit yok...
Ulem ben gidemedigim halde hergun kac kere girip bakiyorum..
Halbuki ne organize edenler,nede katildigini beyan edenler gelip iki satir yazmiyor...
Eger orada da muhabbet bu haldeyse iyiki gelememisim diyorum kendi adima....
Ottan boktan konular sayfalar dolusu yorumlar alirken,bu organizasyonun 2 gunde ayni adamlari tek sayarsaniz 10-15 kisi gordugune sahit olmak inanin beni deli ediyor...
Kimne derse desin bu konu basarili olamadi...
kizma be sametcim bak bugun kandil hem :) bir yandada haklisin konunun ilerleyemesi fotolarin azligindan oysa erdemin telofonunda 100 ze yakin resim cektim yukledigi zaman gereken ilgiyi gorecektir . firsatini bulup yukleyemedi daha ama inan cok eglenceli bir iftar yasadik hafiz seviyorum seni:rendeer:

Bende seviyom lem...ama hersey fotolarda bitmezki degilmi?
Katilan arkadaslar bile biseyler yazmamis..
Gercekten uzuldum yani..hevesle giriyorum bakiyorum kimler ne demis,ne yapmislar,kimler kimden oturu ac kalmis:pl: dimi ya...
Kizmayin yazdiklarima gercekten icimden gelenleri yazdim...
Herkesin gecesi mubarek olsun,kurtulusa erenlerden olmak dilegiyle....

Bende seviyom lem...ama hersey fotolarda bitmezki degilmi?
Katilan arkadaslar bile biseyler yazmamis..
Gercekten uzuldum yani..hevesle giriyorum bakiyorum kimler ne demis,ne yapmislar,kimler kimden oturu ac kalmis:pl: dimi ya...
Kizmayin yazdiklarima gercekten icimden gelenleri yazdim...
Herkesin gecesi mubarek olsun,kurtulusa erenlerden olmak dilegiyle....

gonul dedegibi olsun ister ama herseyde istedigin gibi olmuyor eskiden ne muhabbetler dondururduk iyi bilirsin :) niyse

Yine yapariz insallah..
Bi dahaki etkinlige sart koyarsin artik..tum katilimcilar en az 2 yorum yapacak diye...:flower:

Yok lem ne katilicam baksana kimse ilgilenmiyo:pl::queen:
Gerci ben gelsem 20-30 sayfa olur ya neeeeyse....:flower:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
gittik yedik, içtik geldik.

ne anlatilir ki? :)

Ekleyenlerin haricinde video-fotoğraf çeken arkadaşlar sanırım bunu sadece kendileri için yapmışlar!

Evden ilk buluşma noktasına 10 dakkada vardığım, feribotta "biz feribottan geri geri mi ineceğiz?" sorusuna maruz kaldığım ve o anda gülemediğim (ebru) :) , yalova migrosta bir fotoğrafta net olarak gözüktüğüm, :) son rampayı çıkarken tümsek ve çukurlara girmemek için motoru ayakta kullandığım ( bu pulsar la yapabildiğim en akrabotik harekettir: ayağa kalkmak!! :) patetes kızartsmasının son gelen kırmızı etten daha lezzzetli olduğu, bol muhabbetli, kahkahalı, çınarçık sahilde dondurmalı, yalova sahilde yer yer çaylı, HAŞAMATLI :) harika bir haftasonuydu. Avrupa yakasından Halil Emre Ali gibi pırlanta gibi arkadaşlarım oldu. Sonrakilerde görüşmek dileğiyle. (not: katılanlar yorum yapmıyorlar zevki yokmuş falan pişman diyen arkadaşa cevab: orda olmadığın için çok şey kaçırdın dostum. Hepsini günlük gibi buraya yazmamızı bekleme! biraz da bize kalsın. ;)

Motosiklet.net Uğur Ak'a, Alper'e Berkay'a teşekkürler.Sağlıcakla kalın. Klavye döner....

Bu
Halil
Emre
Ali
tek kisimi?:queen:
Eminim guzel oldugundan zaten..o kadar guzel insan bir arada olursa baska ne olabilirdi ki?
Ha bide bu hasamat da ne olaki?menuye dahilmiydi?:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yedigin ictigin senin olsun,bana meziti anlat,ne kadar yedi,yerinden kalkabildimi,yardim gerektimi...:pl::queen:

Gelemedim aklim orda kaldi,kimse bisey anlatmayor yahu...:salut:

Abi yemekler,ortam güzeldi. Grup sürüşü,ulaşım vb neredeyse kusursuza yakındı. Katılan herkes çok güler yüzlü,içten mükemmel insanlardı.
Kısacası herşey çok güzeldi. :)

Bir tek sizin gibi değerli abilerimizin olmayışı eksiklikti.

İnşallah,Allah ömür verirse,nasip olursa seneye de yaparız. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:57 ----------

Evden ilk buluşma noktasına 10 dakkada vardığım, feribotta "biz feribottan geri geri mi ineceğiz?" sorusuna maruz kaldığım ve o anda gülemediğim (ebru) :) , yalova migrosta bir fotoğrafta net olarak gözüktüğüm, :) son rampayı çıkarken tümsek ve çukurlara girmemek için motoru ayakta kullandığım ( bu pulsar la yapabildiğim en akrabotik harekettir: ayağa kalkmak!! :) patetes kızartsmasının son gelen kırmızı etten daha lezzzetli olduğu, bol muhabbetli, kahkahalı, çınarçık sahilde dondurmalı, yalova sahilde yer yer çaylı, HAŞAMATLI :) harika bir haftasonuydu. Avrupa yakasından Halil Emre Ali gibi pırlanta gibi arkadaşlarım oldu. Sonrakilerde görüşmek dileğiyle. (not: katılanlar yorum yapmıyorlar zevki yokmuş falan pişman diyen arkadaşa cevab: orda olmadığın için çok şey kaçırdın dostum. Hepsini günlük gibi buraya yazmamızı bekleme! biraz da bize kalsın. ;)

Motosiklet.net Uğur Ak'a, Alper'e Berkay'a teşekkürler.Sağlıcakla kalın. Klavye döner....

Teşekkürler bizden,tekerinize sağlık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar