Gurubu arkadanda takip etsem bnm için keyifliydi![]()
Aynaya çarptığımı da bundan sonra inkar edemem video da var
Gurubu arkadanda takip etsem bnm için keyifliydi![]()
Gerçekten çok güzel bir organizasyondu emeği geçenlerin ellerine sağlık katılan tüm dostlara bende şahsım adıma teşekkür ediyorum.
Bu resim de gecenin son resmiydi
Resimdeki değerli insanlarla tanışmak konuşmak ve en önemlisi artık onlarında dostlarımız olduğunu bilmek kadar güzel bir şey yok.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
http://imageshack.us/a/img538/1198/jR8tcS.jpg
Güzel muhabbet için bizde teşekkür ederiz abi. Elinize yüreğinize sağlık. Kocaeline de ne zaman geçerseniz haber verin süper çay yapan bir yer biliyorum (can evinden vurdum galiba abi ):mrgreen:
Ben sölicektim sen söyledinAynaya çarptığımı da bundan sonra inkar edemem video da var![]()
hocam sizlerle finali yaptik.. cok zevkli super bir muhabbet dondu sizlerede ayrica tesekkurlerimizi sunariz iz biraktiniz sagolun..Gerçekten çok güzel bir organizasyondu emeği geçenlerin ellerine sağlık katılan tüm dostlara bende şahsım adıma teşekkür ediyorum.
Bu resim de gecenin son resmiydi
Resimdeki değerli insanlarla tanışmak konuşmak ve en önemlisi artık onlarında dostlarımız olduğunu bilmek kadar güzel bir şey yok.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
http://imageshack.us/a/img538/1198/jR8tcS.jpg
güzel ve bi o kadarda keyifli bi buluşma oldu katılım gösteren yüreği bizle olan herkese teşekkürler:cat:
hepinizin Kadir Gecesi Mübarek olsun arkadaşlar
bayramdan sonrası için şile ağva taraflarında 2 günlük felan kamp yapmayı düşünüyoruz bunun için fikir alışverişinde bulunabiliriz
2. günü mü 3. günü mü gidiyoruz keşife..
ben arife günü bayramın birinci ve ikinci günü saros körfezi/edirne gökçetepe tabiat parkına gidiyorum.
gelmek isteyen varsa eşiyle veya kız arkadaşı ile birlikte beklerim![]()
Gezi süper olmuş katılanlardan duydum bidahakine bizde katılır zevk alırız
Günübirlik yanına ugrayabılırım kız arkadaşımla bayramda boşuz tabiat parkı vs guzel olabilir![]()