2. Motosiklet.net Yalova Çınarcık İftar Yemeği Duygu/Düşünce/Resim Paylaşım Başlığı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2. Motosiklet.net Yalova Çınarcık İftar Yemeği Duygu/Düşünce/Resim paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Organizasyona uzaktan,yakından katılan tüm dostlara katılımları için teşekkürler. Gerçekten hoş ve keyif verici bir geceydi.

Hatamız,kusurumuz olduysa affola. İnşallah nice güzel organizasyonlarda buluşmak ümidi ile...

bir yalovalı olarak çok isterdim katılmayı ama maalesef gelemedim, seneye inşaallah oradayım :)

Super Moderator
O zaman benden bir iki tane gelsin

vE0PJR.jpg

4gdzaQ.jpg

soa

videoları yarın düzenleyip atacağım herkesin eline koluna ayağına sağlık muhteşem bir organizasyondu. Emeği geçenlere katılanlara herkese teşekkür ederim...

Valla Erhan ile Alper akilli davranmis..
Sebebini soylemeyecegim ...
Ama merak ettim..
Mezitin cevresine kimler oturdu?:pl::queen:

Cok mu belli oldu yav?:thumleft:

Orada olamadigim icin cok uzuldum ama nasip olmazsa dayak bile yenmezmis derler,kimbilir belki bi dahaki sefere...

çok şükür Sakarya ekibi evine sağ salim vardı :) organizasyonda emeği geçen herkese şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim, özellikle beni arayan sitedeki takma adını bilmediğim berkay abime ( kusura bakma abi :D ), orada bizi karşılayan abilerime çok teşekkür ederim, ekip olarak çok memnun kaldık, inşallah başka organizasyonlarda da görüşmek dileğiyle..

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK
2gM6EN.jpg

l7oqWB.jpg

1y96LY.jpg

g5NrbL.jpg

Son düzenleme:
bu arada fotoğraf çekmedik fazla ama yol boyu video kaydı aldık, onları da en kısa sürede düzenleyip paylaşırım :)

soa

[YT]FlX0KFaaMDM[/YT]

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:35 ----------

Videolar azmış maalesef bundan sonra önde sürdüğümüz için yol videosu olmamış. Tekrardan herkesin eline koluna yüreğine sağlık...

[YT]8QcMydF-JcI[/YT]

herkes çok sıcak kanlı çok güzel ve çok eğlenceliydi. samimiyet çok fazlaydı. harika etkinlikti. hazırlayan herkese çok teşekkürler
bu arada ben en çok ezio41 ile tanışmama sevindim. kendisi direk tanıdı beni zaten. onla dostluğumuzun daim olacağına inanıyorum :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Etkinlik için herkese teşekkür ederim . Çok güzel bir organizasyon oldu . Herkesle muhabbet edemesekte hepinizin ayağına , motoruna sağlık . Seneye tekrar görüşelim . :p

herkes çok sıcak kanlı çok güzel ve çok eğlenceliydi. samimiyet çok fazlaydı. harika etkinlikti. hazırlayan herkese çok teşekkürler
bu arada ben en çok ezio41 ile tanışmama sevindim. kendisi direk tanıdı beni zaten. onla dostluğumuzun daim olacağına inanıyorum :)

Seni görüpte tanımamak mümkün mü kardeşim . :p İnşaallah ilerleyen zamanlarda daha çok bir araya gelip muhabbettimiz daim olur kardeşim . :)

bpk

Kendi adıma uzun zaman sonra yeniden eski ve yeni insanlarla beraber olmak çok güzeldi. :bestmt: Benzinine kıyıp uzaktan gelen dostlara, abilerimize çok teşekkürler, çok keyifli bir akşamdı :cat: Hemende kel kafamla tikkatleri çekmişim üstüme :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar