Bilmem deneyemedim hiç Çorum'da r25 görmedim![]()
Hocam bunlara takılmamak lazım. Top speed mevzusu bizde çok komik diyaloglara neden oluyor. Bakın geçtiğimiz aylarda bi konu açılmıştı mesaj şöyle ;
Duke 200 son hiz 136dir red line girer devir kesilir. Cbr 125in son hizi da Einsteinin izafiyet teorisi gibi inanan var inanmayan var 160 gordum diyen var bayir asagi 180 gidiyor diye sallayan var. Hepsine eyvallah.
Ben eski cbrimi 120-125e kadar cikarabildim kusuruma bakmayin.
Bunun verdigi gazla duke 200 olan bi arkadasimla gel bi gazlayalim dedim. Demez olaydim. Hani o arada on km fark var ya. Duke de zaten forumlarda son hiz yuzunden yerin dibine sokuluyo ya "duke alma son hiz bilmem kac olursun ist gitmez sehirlerarasini unut zaten" diye sikan arkadaslar var ya aldik motoru sahilyolunda basladik gazlamaya benim daha ucuncu vitese atmadan cocugu ufukta kaybolurken gordum. Yolun bitimine kadar da yakalayamadim -dipgaz- gitmeme ragmen. Aranizda surustendir o yada 125likle 200 mu kiyasliyosun kardesim diyen olacak ama gecelim bunlari yeri geldiginde cok guzel son hizlari kilolarini karsilastiriyosunuz. Ha bu arada dukea bok atan arkadaslara son bi anekdot daha adam artciliydi bir de . Ktm surmeyen insanlarin kendi motorlarini savunmasini diger motorlara bok atmasini sindiremedim kusurumuza bakilmasin
Ötv dilimi 350cc'den başlasa yarın gider gözüm kapalı Ninja300 alırdım. Zmoto, yedek parça fiyatı servisi umrumda olmaz. Makinenin 6bin TL'si vergi olarak kesiliyor acayip zoruma gidiyor bu durum.