2 milyonluk enduro keyfi (Tavşanlı gezisi) Ballı kaya

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi paylasımın için teşekkürler

cok güzel yerler yaa tebrik ederim..

Forumda ben gibi biri var mı diye merak ediyodum varmıs :p (2 Ytl ye enduro keyfi)

:) sivil geziler de güzel olabiliyo. vallaa ucuza da kapatmışsın :) iyiymiş bee, myheart.. böyle abur cubur benim de işime gelir, öyle mangalmış yemekmiş aramam pek :) yani ben de ucuza kapatırım bazen :queen: :queen:

biraz garip gelebilir ama ben fotograf makinasının markasını lensi merak ettim :) (exif bilgileri yok) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sebep

hoş güzel vede zevkli bi gezi yapmışsın ama bi şey merak ettim neden plakalıgı boyamışsın yani plakan gözünmüyor sebebini öğrenmebilirmiyim acaba bunu cok kişide gördüm onun için merak ettim

Motorun modeli, yılı, plakası rengi belli.
Arkadaşımızın adı da belli.

Bu kadar bilgi ile kötü niyetli insanlar için sahte evrak tanzim etmek zor değil. Bu işi yapanların da; bu tür forumları izliyor olabileceği ihtimalini iyi düşünmek gerekir.
O yüzden plakayı saklamak yerinde bir davranış genelde arkadaş.

Umarım aydınlatabilmişimdir.
Sevgi ile..

Gerçekten çok iyi gezmişsin tek başınada geziliyor bazen kafam bozuluyor çıkıyorum dolaşıyorum böyle benzinin yettigi kadar:mrgreen:

:) sivil geziler de güzel olabiliyo. vallaa ucuza da kapatmışsın :) iyiymiş bee, myheart.. böyle abur cubur benim de işime gelir, öyle mangalmış yemekmiş aramam pek :) yani ben de ucuza kapatırım bazen :queen: :queen:

tek kişi zaten mangal yapması zor olur :) okadar takım taklavatı nereye koyupda götürüceniz :p :)

biraz garip gelebilir ama ben fotograf makinasının markasını lensi merak ettim :) (exif bilgileri yok) :)

nikon d50 slr makina o yüzden arkadaki buğu hoş gözüküyor :)

cok güzel yerler yaa tebrik ederim..

Forumda ben gibi biri var mı diye merak ediyodum varmıs :p (2 Ytl ye enduro keyfi)

bolu MT gibi geziler yapamıyoruz bizde kendi çapımızda işde ne yapalım:salut:

Dostum hepsi bir yana çektiğin resimlere bittim. müthişdi resimler honda ya gönder bence sen bu resimleri . Ellerine sağlık

hondanın linkini bilen varmı? :silent:

Son düzenleme:
Köprü ve ağaçların olduğu fotoğrafa bayıldım, ne güzel bi yer orada (tabii hemen mangal planları kurulmaya başlanır itinayla, soğuk su başı ambiyansı)
Ayağına sağlık erdo :cat:

üçkaatcı st...milleti gazlıyon daha senin bi numaranı göremedik...Angarada kampüs içinden başka yere çıkmışsan bunun topiğini aç bari...:p

Örn...

Bugün kampüs dışnda Bakkala motorla gittim...:p

erdoda açıldı ya gam yemem artık bu camiada...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olm adam beypazarına gitti.......Orda motorun üzerinden zor almışlar....Kaptırmış gidiyormuş.....

Okumak lazım .....Genel kültür 0 kanka...

üçkaatcı st...milleti gazlıyon daha senin bi numaranı göremedik...Angarada kampüs içinden başka yere çıkmışsan bunun topiğini aç bari...:p

Örn...

Bugün kampüs dışnda Bakkala motorla gittim...:p

erdoda açıldı ya gam yemem artık bu camiada...
Ohooo kampus motorculugu bitti, tatlisu motorculuguna gectim ben. Sen uyu daha :queen: :queen: :queen:

alp ve st cik...bi numaranızı gösterin yav...biz Tekirdağa gittik bak...400 km aslanlar gibi ...allahıma pin2 şükür...:mrgreen:

biz reklam yapmayız..:cat: :cat: :cat: :p

ne reklamı alpcim...paylaşımlarda bulunuyoruz işte...neyin reklamını yaptık bu gezide...Tekirdağ köftelerininmi...sanki gizli gizli veya siteden habersiz gezsen kime ne..kendi arkadaşlarınıza ayıp edersiniz...bana çokda tınn yane...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hiç bir zaman planlı programlı gitmem....Ha deyince aklıma esince biyerlere giderim....Geçen yaz her iş çıkışı yüzmeye gittik...Hergün...Barajdaki balıklar bile tanıdı artık bizi....40 km...Dönüşle berabar 80....Kazanda sarıbeyler barajı vardır bilirmisin...Orası buluşma yeridir....Tabi bu aktiviteleri mt deki arkadaşlarla değil kendi arkadaşlarımla yapıyorum...Bu sene Mt ile de katılacağım organizasyonlara...Yoğun geçecek....Ankarada kaldığım sürece......

Kim tutar beni?...

Hiç bir zaman planlı programlı gitmem....Ha deyince aklıma esince biyerlere giderim....Geçen yaz her iş çıkışı yüzmeye gittik...Hergün...Barajdaki balıklar bile tanıdı artık bizi....40 km...Dönüşle berabar 80....Kazanda sarıbeyler barajı vardır bilirmisin...Orası buluşma yeridir....Tabi bu aktiviteleri mt deki arkadaşlarla değil kendi arkadaşlarımla yapıyorum...Bu sene Mt ile de katılacağım organizasyonlara...Yoğun geçecek....Ankarada kaldığım sürece......

Kim tutar beni?...

İşte bu ve buna benzer nedenlerden MT ankara ait olduğu noktaya çıkamıyor...bencil...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşte bu ve buna benzer nedenlerden MT ankara ait olduğu noktaya çıkamıyor...bencil...

Mt istanbul çok mu iyi.....Hepiniz ayrı telden çalıyosunuz....Biriniz kahvaltı ayarlıyosunuz . Bir kısmınız köfte gezisi, Bir kısmınız yurt ziyaretleri....Geriye kalanlar kendi aleminde......

Önemli olan yeri geldiğinde beraber olabilmekte...:cat: :cat:

olm biz o kadar kalabalığı z ki...napcağımızı şaşırıyoz...sizde oda yok...bi beypazarı yaptınız...oda pro motor almayınca olmazdı...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar