hoş güzel vede zevkli bi gezi yapmışsın ama bi şey merak ettim neden plakalıgı boyamışsın yani plakan gözünmüyor sebebini öğrenmebilirmiyim acaba bunu cok kişide gördüm onun için merak ettim
sivil geziler de güzel olabiliyo. vallaa ucuza da kapatmışsın
iyiymiş bee, myheart.. böyle abur cubur benim de işime gelir, öyle mangalmış yemekmiş aramam pek
yani ben de ucuza kapatırım bazen :queen: :queen:
biraz garip gelebilir ama ben fotograf makinasının markasını lensi merak ettim(exif bilgileri yok)
![]()
cok güzel yerler yaa tebrik ederim..
Forumda ben gibi biri var mı diye merak ediyodum varmıs(2 Ytl ye enduro keyfi)
Dostum hepsi bir yana çektiğin resimlere bittim. müthişdi resimler honda ya gönder bence sen bu resimleri . Ellerine sağlık
Köprü ve ağaçların olduğu fotoğrafa bayıldım, ne güzel bi yer orada (tabii hemen mangal planları kurulmaya başlanır itinayla, soğuk su başı ambiyansı)
Ayağına sağlık erdo :cat:
Olm adam beypazarına gitti.......Orda motorun üzerinden zor almışlar....Kaptırmış gidiyormuş.....
Okumak lazım .....Genel kültür 0 kanka...
takip edememişim kanko...sen niye takılmıyon tayfaya artiz ...nedir olay...
Ohooo kampus motorculugu bitti, tatlisu motorculuguna gectim ben. Sen uyu daha :queen: :queen: :queen:üçkaatcı st...milleti gazlıyon daha senin bi numaranı göremedik...Angarada kampüs içinden başka yere çıkmışsan bunun topiğini aç bari...![]()
Örn...
Bugün kampüs dışnda Bakkala motorla gittim...![]()
erdoda açıldı ya gam yemem artık bu camiada...
alp ve st cik...bi numaranızı gösterin yav...biz Tekirdağa gittik bak...400 km aslanlar gibi ...allahıma pin2 şükür...:mrgreen:
biz reklam yapmayız..:cat: :cat: :cat:![]()
Hiç bir zaman planlı programlı gitmem....Ha deyince aklıma esince biyerlere giderim....Geçen yaz her iş çıkışı yüzmeye gittik...Hergün...Barajdaki balıklar bile tanıdı artık bizi....40 km...Dönüşle berabar 80....Kazanda sarıbeyler barajı vardır bilirmisin...Orası buluşma yeridir....Tabi bu aktiviteleri mt deki arkadaşlarla değil kendi arkadaşlarımla yapıyorum...Bu sene Mt ile de katılacağım organizasyonlara...Yoğun geçecek....Ankarada kaldığım sürece......
Kim tutar beni?...
İşte bu ve buna benzer nedenlerden MT ankara ait olduğu noktaya çıkamıyor...bencil...