Geçmiş olsun.

Jantın da yamulmuştur.
Yetkili servise götürürsen 2.500 masraf çıkarırlar. :mrgreen:
Yan sanayi olayalrına girersen en fazla 400 tutar.
Forumda çok tartışılmış bir konu olmuştu bu ehliyetsiz kaza olayı.
Başlığı bulursam eklerim bir okuyun.
Benimde yeni öğrendiğim bir şey oldu. Kaza sırasında ehliyetsiz olsanız bile haklıysanız tutanak tutun bütün masraflarınız karşı tarafın sigortasından , karşılanıyormuş aynı şekilde.
Ha ehliyetsizliğin bir cezası mı? Var tabiki ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan ceza yiyormuşsunuz kaza olayı harici bu kadar..
bahsettiğim başlığın linki
Hortlattım da zaten
Bu da o başlıktan kısa bir özet:
he he ben şimdi birşey yazcam olmayacak yazmazsam kendime olan saygımı kaybedecegim bizim sigorta şirketine bu topigi okutum gelen cevap aynen kopyalıyorum yapıştırıyorum
Kaza ile ilgili açılmış olan bir dava olduğundan ve maddi hasarlı trafik kazalarında kusur nispetinde ödeme yapıldığından ilk önce davanın sonuçlanması beklenmeli.Bu arada kazaya karışan oto sahibinin hangi şirkette
sigortalı olduğu biliniyorsa müracaat edilmesi işlemlerin ve dosyanın sonuçlanması açısından hız kazandıracaktır..
Motorun plakasının ve ehliyet olmayışı hasar almanıza engel değildir.Zorunlu Mali Mesuliye Trafik poliçesi 3,şahısların
zararlarını öder ve tabi tedavi masraflarınıda.
Yapmış olduğunu tedavi masrafları recete ve faturalar saklanmalı ve karşı tarafın bağlı bulunduğu sigorta
şirketine bildirilmelidir.Tedavi masraflarıda kusur nispetinde ödenir...
ama bu dediklerim sadece trafik sigorta policesi için gecerli bu demekki bundan sonra neyse anadınız sizonu ama ben hala israrla adliye ve dosya nosunu istiyorum......