Selamlar değerli kardeşlerim
Amatör avukatlara ayrıca sevgiler sunuyorum.
Ben yokken bazıları iyi eğlenmiş kendi çapında.
Eskiden aylak esnaflar tavla oynardı,dedikodu yapardı,terazide bi şeyler tartardı.
Adaletin terazisi de bilgi sahibi olmayan ama fikir sahibi olanın eline geçince tutar terazinin topuzunu kaçırır elbette.
sabahtan beri inatla konuya kilitlenen ve beni madara etmek için dokuz mahalleden fikir taşıyanlar olmuş sağolsunlar.Fikir var ama bilgi yok.
bilgi yok dediysem gücenmesin kimse,niteliksiz bilgi benim gözümde bilgi değildir.
burada bazı arkadaşlar ısrarla
karakuşi kadı gibi hukuk döktürürken,Ben işime gücüme baktım 3 adliye dolaştım,385 km yol yaptım,nafakamı çıkardım.faturalarımı,ödemelerimi yoluna koydum.Rabbim bin bereket versin, aylaklara da aynı bereketi nasip etsin

şimdi kahve zamanı çünkü mesai bitti" dur bakayım bensiz eğlenenler ne yapıyor?" dedim
"karakuşi kadı" nedir ne değildir bi araştırın en azından sinirleriniz gevşer.
kolay mı kimileri dosya filan deyip duruyor,kanıt belge arıyor.
kanıtın has ı Karayolları trafik kanunudur,Ama okumak anlamak için her zaman yeterli olmaz.
Birbirimizin gözünü görürüz ama göz doktoru başka görür,makyöz başka görür.
"Dosya,dosya" diye ısrar edenlere bi dosya numarası vereyim.kenarından accık da izahat.
Hani şu çok meraklı olanlar var ya;
Ha bi de" madem avukatsın sen o davayı al,takip et,kazan,reklam yapıyorsun" diyecek kadar kendini kaybeden arkadaşlar var ya onlar da baksın o dosyaya,bi
onlar gidip görsünler diye.Öyle Antalya'lara gitmelerine filan gerek yok.
iki adım yol,üstelik benim büroda misafire ikramlar "ultra hersey dahil",beni gücendirdiğini,utandırdığını,yerin dibine batırdığını zannedenlere bile ikram var,kin ve nefret benim için saçlarımda boya gibiydi,şimdi yarıdan çoğu beyaz.
Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2006/139 e,2007/103 k.sayılı dosyası
dava konusu taksirle ölüme sebebiyet vermek.
olay motosiklet kazası.
bu dosya Adli Tıp da gördü,Teknik Üniversite'nin Trafik ihtisas kürsüsü'nü de.
gelip görecek olanlara işte dosya,işte numara,
Yetmezse benim büroda da var bi kaç tane benzer dosya.
Ama artık kimse benden hukuki bir cevap filan beklemesin.
sözün bundan sonrası bilgiye hürmet edenlere.
sosyolojiden dem vuralım biraz da;
Bir ferdi olmaktan büyük gurur duyduğum Türk milleti necip bir millettir.Çok zekidir,çok cesurdur ama bilgi toplumu değildir.
bilgi toplumuna giden yol,bilimsel araştırmalara ve verilere saygı duymaktan geçer.
kısa süre önce bir araştırma yayınlandı bu forumda,
motosiklet kazalarında ölüm ve yaralanma üzerine,
Türkiye'nin en güzide bilim adamlarından birinin yönetiminde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesine gelen kazazede motosiklet sürücüleri üzerine bir çalışmaydı.
merak eden bulup okusun forumda.O kadar enteresan tepkiler var dı ki kendini
bilen adamın tüyleri ürperir.
işte bilgi toplumuna niye ulaşamayacağımızın bir kanıtı da oradadır,Azcık zeka ehli buradan yola çıkarak Niye benzine en çok parayı bizim ödediğimizin,niye emperyalistlerce sömürüldüğümüzün,niye çinli kadar bile motor üretemediğimizin,niye arkadaşlarımızın bariyerlerde parçalandığının,niye doğalgaz ve trafik kazalarında savaş çıkmışcasına can kaybettiğimizin , özetle niye insan gibi yaşayamadığımızın ve yaşayamayacağımızın sebebini de bulur.