Trafik Kazası Geçirdim Karşı Tarafın Kaskosundan Alınan Para Yardım

Konuyu ilgiyle takip ediyorum.
Daha çok bilgi paylaşımından çıkıp inatlaşmaya döndüğünden , fikir belirtmeyeceğim. Davanın sonucunu bekliyoruz.
Bu arada 4 avukat tutmuş 5 avukat tutmuş davalının kendi bileceği iştir.
Konu dışına fazla sapmayalım.

Konuyu ilgiyle takip ediyorum.
Daha çok bilgi paylaşımından çıkıp inatlaşmaya döndüğünden , fikir belirtmeyeceğim. Davanın sonucunu bekliyoruz.
Bu arada 4 avukat tutmuş 5 avukat tutmuş davalının kendi bileceği iştir.
Konu dışına fazla sapmayalım.

Heh işte bende ilk yazdığımda bundan bahsetmiştim konu saptı saptı nerelere geldi.. Topicler bilgi paylaşımından çıkıp inatlaşmaya dönüşüyo. Herkes fikrini söşlesin sonra kenara çekilip sonucu beklesin birbirini suçlamasın dedim. :p :rendeer:

Davanın sonunu merak etmiyorum. Elbetteki bu kadar evraksızlığa ehliyetsizliğe ruhsatsızlığa karşı bu davadan para kazanılmamı gerekir ve kazanılmayacaktır diye düşünüyorum.

Saygılarım sunuyor ve çekiliyorum :)

Ya niye kenara çekilip sonuç bekleyeyim :S
Adamın gerçek olduğu bile belli dğeiş, hatta adam olduğu bile belli değil, ilk mesajdan itibaren belliydi 25 şubatta ikinci davası olduğu. O zaman hiç bir şey yazmasaydık 25 Şubatta konuşsaydın dava sonucu açıklandığında.
Ben tez canlıyım bildiğimi yazarım, bilmediğimi araştırırım, onu da buraya eklerim, konuyla alakalı ne de olsa:queen:

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  kişisel Tartışma içeren mesajlar silinmiştir. Lütfen konuyu kişisel husumete çevirmeden devam edelim.site kurallarına aykırı bir durum olduğunda yönetim olarak elimizden geldiğince sürratle gereğini yapmaktayız.Devamı halinde konu kilitlenecektir
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Ya niye kenara çekilip sonuç bekleyeyim :S
Adamın gerçek olduğu bile belli dğeiş, hatta adam olduğu bile belli değil, ilk mesajdan itibaren belliydi 25 şubatta ikinci davası olduğu. O zaman hiç bir şey yazmasaydık 25 Şubatta konuşsaydın dava sonucu açıklandığında.
Ben tez canlıyım bildiğimi yazarım, bilmediğimi araştırırım, onu da buraya eklerim, konuyla alakalı ne de olsa:queen:

:queen: ozaman yap adam hakkında araştırmanı. Sonuçlarını burda bizimle paylaşırsın. Bizde rahatlamış oluruz ne dersin :p Konuşmayla olmuyo icraat görelim lütfen :queen:

25 şubatı bekleyelim diyecegim ama o 25 subat ,mart olur mayıs olur 2009 olur 2010 olur uzar da gider bence hukukcu degilim ama.. başlamadan önce gulumsenin şunu kabul etmesini isterdim tamam abiler ablalar bir sürü suçum var ehliyet ruhsat felan bunu okuyamadım yazdıklarından..bence bir şeye layık olmadan malik olunmaz.ehliyetin mi niye yok bir seyi istiyorsan gidip liseni bitireceksin sonra bineceksin motora ruhsatın yoksa alana kadar kalacak motor..neyse bunlar olmamışsa bile hatalı karşı taraf ama trafikte bulunman hata iki hata doğru etmez.sen hatanı çekmişssin öekiyorsun belki çekeceksin. karşı tarafta bence kazaya sebebiyet verip oh bee ne şanslıymışım dememeli. uygunsuz U dönüşü yapacak kadar aymaz olmamalı bedelini ödemeli bence trafik sigortaları ve kasko firmaları anlasmaları geregi ödeme yapmayacaklar sana sen ancak ödemeyi bayandan tazminat istersen alırsın oda kazanırsan çünkü çorba olacak işler karşı taraf avukatları iste ehliyet ruhsat yok benzer dava diyecekler.. işin zor ve uzun ben senin yerinden olsam bu kadar cesaretli davranamazdim.benzer bir davada kardesimde vardi 6/8 belediye hatalı olduğu halde çukura düşen arabamdan bahsediyorum.ihaleci firma muhataplarını aramaktan felan dava düştü.zaman aşımı.... neyse kolay gelsin

Şaka mısın sen apla :p
Dosya numarası olsa Halis abi ona gönüllü ben değilim :)
Araştırmadan kastımı yanlış anlamısşınız, hemen ona cevap yetiştiriyorsunuz Görkem ile :p
Ben sadece konu hakkında araştırma yaparım, kişisel değil, yani böyle bir durum benim başıma gelse ne bigi yasal haklarım var gibi.. Yaptım da yazdım da zaten :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
25 şubatı bekleyelim diyecegim ama o 25 subat ,mart olur mayıs olur 2009 olur 2010 olur uzar da gider bence hukukcu degilim ama.. başlamadan önce gulumsenin şunu kabul etmesini isterdim tamam abiler ablalar bir sürü suçum var ehliyet ruhsat felan bunu okuyamadım yazdıklarından..bence bir şeye layık olmadan malik olunmaz.ehliyetin mi niye yok bir seyi istiyorsan gidip liseni bitireceksin sonra bineceksin motora ruhsatın yoksa alana kadar kalacak motor..neyse bunlar olmamışsa bile hatalı karşı taraf ama trafikte bulunman hata iki hata doğru etmez.sen hatanı çekmişssin öekiyorsun belki çekeceksin. karşı tarafta bence kazaya sebebiyet verip oh bee ne şanslıymışım dememeli. uygunsuz U dönüşü yapacak kadar aymaz olmamalı bedelini ödemeli bence trafik sigortaları ve kasko firmaları anlasmaları geregi ödeme yapmayacaklar sana sen ancak ödemeyi bayandan tazminat istersen alırsın oda kazanırsan çünkü çorba olacak işler karşı taraf avukatları iste ehliyet ruhsat yok benzer dava diyecekler.. işin zor ve uzun ben senin yerinden olsam bu kadar cesaretli davranamazdim.benzer bir davada kardesimde vardi 6/8 belediye hatalı olduğu halde çukura düşen arabamdan bahsediyorum.ihaleci firma muhataplarını aramaktan felan dava düştü.zaman aşımı.... neyse kolay gelsin

mantıklı :cat::cat::cat:

arkadaşlar boşuna hiç birbirimizi kırmayalım yada kendimizi strese sokmayalım.
Ne kadar konusursak konusalım nasıl sa sonuca varamayacagız ve 25 şubat ı !! bekleyeceğiz karar için

GKN

:)
topici başından sonuna okudum da, neymiş nerelere gelmiş..
motosiklet.net bir bilgi paylaşım platformu ise yasalar ve kurallar doğrultusunda sanırım herkes görüşünü sunmakta özgür..
zaten yasaların belirlediği kurallar doğrultusunda bi karara varılır bırakalım buna mahkeme karar versin..
fikir sunmamız da bizi kendi kurduğumuz mahkemeler içerisinde sanık yada suçlu yapmamalı öyle deilmi ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
he he ben şimdi birşey yazcam olmayacak yazmazsam kendime olan saygımı kaybedecegim bizim sigorta şirketine bu topigi okutum gelen cevap aynen kopyalıyorum yapıştırıyorum
Kaza ile ilgili açılmış olan bir dava olduğundan ve maddi hasarlı trafik kazalarında kusur nispetinde ödeme yapıldığından ilk önce davanın sonuçlanması beklenmeli.Bu arada kazaya karışan oto sahibinin hangi şirkette
sigortalı olduğu biliniyorsa müracaat edilmesi işlemlerin ve dosyanın sonuçlanması açısından hız kazandıracaktır..

Motorun plakasının ve ehliyet olmayışı hasar almanıza engel değildir.Zorunlu Mali Mesuliye Trafik poliçesi 3,şahısların
zararlarını öder ve tabi tedavi masraflarınıda.

Yapmış olduğunu tedavi masrafları recete ve faturalar saklanmalı ve karşı tarafın bağlı bulunduğu sigorta
şirketine bildirilmelidir.Tedavi masraflarıda kusur nispetinde ödenir...
ama bu dediklerim sadece trafik sigorta policesi için gecerli bu demekki bundan sonra neyse anadınız sizonu ama ben hala israrla adliye ve dosya nosunu istiyorum......

GKN

Motorun plakasının ve ehliyet olmayışı hasar almanıza engel değildir.Zorunlu Mali Mesuliye Trafik poliçesi 3,şahısların

ben bu kısıma takıldım, bu kazada haklı olan taraf için mi geçerli?
çünkü kazada haksız olan tarafta plaka yoksa zaten trafik sigortasıda olmaz.. ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sen haksız ve tescilin yoksa kacacaksın yakalarsa bayram degil seyran degil niye öptü eniştem olur
yok haklıysan alırsın söke söke ama hesabı iyi yapcaksın hasarın trafikten yiyecegin cezaya degermi :))

ben şimdi fuarı bekliyorum ordan bir adet kros alcam ona bincem ist trafiginde tescilsiz bir şekilde tekteker calışcam onla merte ozendim

Son düzenleme:
Sigorta öder mi ödemez mi asıl buydu merakım. Anlaşılmıştır şimdi efenim ::asker::
gulumsenin, bütün hasarları sigorta tarafından karşılanacak yani, bunun haricinde ehliyetsizlikten, ruhsatsızlıktan ve plakasızlıktan ceza yiyecek sadece sanırım. gulumse'de 2. davasını buradan kaynaklanan %30luk suç oranının iptali için açtı değil mi?

Vallahi çok kötü. Yasa bile ehliyet ve ruhsatsızlığa teşvik ediyor :)

GKN, ben özendim, imrendim, kıskandım, çatladım , hatta keko gibi hissediyorum şu an kendimi ::pcgum:: :p

:rendeer: .

Almayın kardeşim ehliyet... İlk çevirmede de 1000ytl ceza ödeyin... Ruhsat da takmayın ki motoru bağlasınlar eve taksi tutun.

GKN

:rendeer: .

Almayın kardeşim ehliyet... İlk çevirmede de 1000ytl ceza ödeyin... Ruhsat da takmayın ki motoru bağlasınlar eve taksi tutun.

1200 ytl ceza ödemiş ve faturası dahi olmadığı için motosikletini izmite bi otoparkta birdaha alınamamak üzere polise yakalatan biri olarak pek tavsiye etmediğim bi durum bu:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kolay mı kimileri dosya filan deyip duruyor,kanıt belge arıyor.
kanıtın has ı Karayolları trafik kanunudur,Ama okumak anlamak için her zaman yeterli olmaz.
Birbirimizin gözünü görürüz ama göz doktoru başka görür,makyöz başka görür.
"Dosya,dosya" diye ısrar edenlere bi dosya numarası vereyim.kenarından accık da izahat.

Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2006/139 e,2007/103 k.sayılı dosyası
dava konusu taksirle ölüme sebebiyet vermek.
olay motosiklet kazası.
bu dosya Adli Tıp da gördü,Teknik Üniversite'nin Trafik ihtisas kürsüsü'nü de.
gelip görecek olanlara işte dosya,işte numara,
Yetmezse benim büroda da var bi kaç tane benzer dosya.
Ama artık kimse benden hukuki bir cevap filan beklemesin.
sözün bundan sonrası bilgiye hürmet edenlere.
yokluğumda bilginin kıymeti üzerine verdiğiniz mücadele için içten teşekkür ediyorum
hadi şimdi de sosyolojiden dem vuralım biraz ;
Bir ferdi olmaktan büyük gurur duyduğum Türk milleti necip bir millettir.Çok zekidir,çok cesurdur ama bilgi toplumu değildir.Bilgi toplumu olamayacağının önündeki engelleri de bu konudaki yazışmalardan gördünüz kısmen.
bilgi toplumuna giden yol,bilimsel araştırmalara ve verilere saygı duymaktan geçer.
kısa süre önce bir araştırma yayınlandı bu forumda,
motosiklet kazalarında ölüm ve yaralanma üzerine,
Türkiye'nin en güzide bilim adamlarından birinin yönetiminde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesine gelen kazazede motosiklet sürücüleri üzerine bir çalışmaydı.
merak eden bulup okusun forumda.O kadar enteresan tepkiler var dı ki kendini
bilen adamın tüyleri ürperir.
işte bilgi toplumuna niye ulaşamayacağımızın bir kanıtı da oradadır,Azcık zeka ehli buradan yola çıkarak Niye benzine en çok parayı bizim ödediğimizin,niye emperyalistlerce sömürüldüğümüzün,niye çinli kadar bile motor üretemediğimizin,niye arkadaşlarımızın bariyerlerde parçalandığının,niye doğalgaz ve trafik kazalarında savaş çıkmışcasına can kaybettiğimizin , özetle niye insan gibi yaşayamadığımızın ve yaşayamayacağımızın sebebini de bulur.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Selamlar değerli kardeşlerim
Amatör avukatlara ayrıca sevgiler sunuyorum.
Ben yokken bazıları iyi eğlenmiş kendi çapında.
Eskiden aylak esnaflar tavla oynardı,dedikodu yapardı,terazide bi şeyler tartardı.
Adaletin terazisi de bilgi sahibi olmayan ama fikir sahibi olanın eline geçince tutar terazinin topuzunu kaçırır elbette.
sabahtan beri inatla konuya kilitlenen ve beni madara etmek için dokuz mahalleden fikir taşıyanlar olmuş sağolsunlar.Fikir var ama bilgi yok.
bilgi yok dediysem gücenmesin kimse,niteliksiz bilgi benim gözümde bilgi değildir.
burada bazı arkadaşlar ısrarla karakuşi kadı gibi hukuk döktürürken,Ben işime gücüme baktım 3 adliye dolaştım,385 km yol yaptım,nafakamı çıkardım.faturalarımı,ödemelerimi yoluna koydum.Rabbim bin bereket versin, aylaklara da aynı bereketi nasip etsin:)
şimdi kahve zamanı çünkü mesai bitti" dur bakayım bensiz eğlenenler ne yapıyor?" dedim
"karakuşi kadı" nedir ne değildir bi araştırın en azından sinirleriniz gevşer.
kolay mı kimileri dosya filan deyip duruyor,kanıt belge arıyor.
kanıtın has ı Karayolları trafik kanunudur,Ama okumak anlamak için her zaman yeterli olmaz.
Birbirimizin gözünü görürüz ama göz doktoru başka görür,makyöz başka görür.
"Dosya,dosya" diye ısrar edenlere bi dosya numarası vereyim.kenarından accık da izahat.
Hani şu çok meraklı olanlar var ya;
Ha bi de" madem avukatsın sen o davayı al,takip et,kazan,reklam yapıyorsun" diyecek kadar kendini kaybeden arkadaşlar var ya onlar da baksın o dosyaya,bi
onlar gidip görsünler diye.Öyle Antalya'lara gitmelerine filan gerek yok.
iki adım yol,üstelik benim büroda misafire ikramlar "ultra hersey dahil",beni gücendirdiğini,utandırdığını,yerin dibine batırdığını zannedenlere bile ikram var,kin ve nefret benim için saçlarımda boya gibiydi,şimdi yarıdan çoğu beyaz.
Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2006/139 e,2007/103 k.sayılı dosyası
dava konusu taksirle ölüme sebebiyet vermek.
olay motosiklet kazası.
bu dosya Adli Tıp da gördü,Teknik Üniversite'nin Trafik ihtisas kürsüsü'nü de.
gelip görecek olanlara işte dosya,işte numara,
Yetmezse benim büroda da var bi kaç tane benzer dosya.
Ama artık kimse benden hukuki bir cevap filan beklemesin.
sözün bundan sonrası bilgiye hürmet edenlere.
sosyolojiden dem vuralım biraz da;
Bir ferdi olmaktan büyük gurur duyduğum Türk milleti necip bir millettir.Çok zekidir,çok cesurdur ama bilgi toplumu değildir.
bilgi toplumuna giden yol,bilimsel araştırmalara ve verilere saygı duymaktan geçer.
kısa süre önce bir araştırma yayınlandı bu forumda,
motosiklet kazalarında ölüm ve yaralanma üzerine,
Türkiye'nin en güzide bilim adamlarından birinin yönetiminde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesine gelen kazazede motosiklet sürücüleri üzerine bir çalışmaydı.
merak eden bulup okusun forumda.O kadar enteresan tepkiler var dı ki kendini
bilen adamın tüyleri ürperir.
işte bilgi toplumuna niye ulaşamayacağımızın bir kanıtı da oradadır,Azcık zeka ehli buradan yola çıkarak Niye benzine en çok parayı bizim ödediğimizin,niye emperyalistlerce sömürüldüğümüzün,niye çinli kadar bile motor üretemediğimizin,niye arkadaşlarımızın bariyerlerde parçalandığının,niye doğalgaz ve trafik kazalarında savaş çıkmışcasına can kaybettiğimizin , özetle niye insan gibi yaşayamadığımızın ve yaşayamayacağımızın sebebini de bulur.

ben bu davayla ilgelenmeye devam ediyorum cunkü burda beni tatmin etmeyen bazı seylervar o yüzen ornek degil bu davayı istiyorum ben sakıncası yoksa tabi eger verebilirseler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar