- Konu Yazar
Anladım hocam doğrudur. Henüz tecrübem zayıf olduğu için bir takım elektronik destek sistemlere güvenerek inşa edilmiş bir sürüş tecrübesi şeklinde kendimi geliştirmek istemiyorum. Biraz geri kafalıyım bu konuda. Minimum destek ile temeli atarsam o tarz sistemlerin olduğu motoru kullanmak zaten daha rahat olacaktır. Ön arka ABS şimdilik yeterli onun dışında motordan ekstra bir beklentim yok açıkçası.Bajaj'dan devam edeceksek bence dominar yerine pulsar 400 daha mantıklı olur.
İlk motoru olacağını ve 250cc üzerine çıkmak istemediğini söylemişsin. Bende ilk motoru 400lük aldım ama sürüş modları ve elektronik destek olması güven verdi. Şu an alışmak için "Rain" modunda sürüyorum motoru.
bildiğim kadarıyla Pulsar400de 3-4 tane sürüş modu bulunuyor. Aklında olması için bir fikir vermesi için yazdım, ani gaz tepkileri düşük modlarda daha konforlu olabilir 250lik sürüyormuş hissettirebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tahminlerim doğru çıktı gibi bir kişi de şurada bulursun, merak etme şu zaman bulursun diyen yokİnsanın kanını kaynatan motorlardan, bu tarz motorlarda temizini bulmak, derede altın bulmaktan daha zor bence. Gene de nasip, umarım çıkar karşınıza temizinden.![]()
Aklıma bir de şu geliyor. Ekim kasım aylarına doğru, herkes motorları garaja çekmeye başladığı zaman acaba bulmak kolaylaşır mı diye düşünüyorum. Yani motoru kışın yatırmaktansa satıp elden çıkarmak isteyenler olur mu acaba...
Hocam eminim iyi tecrübesi olanlar vardır ama genel olarak bana çin düşmanı diyebilirsinKral öyle bir motor arıyorsan naked ve seri o fiyatlara 450nk bakabilirsin teşekkürler.
150-180 bandına temizleri var ama KTM'nin bir takım ekonomik krizleri batacak edecek söylentilerinden dolayı KTM ve Husqvarna 'dan uzaklaştım. Bir de bu ktm düşük cc motorları bajaj'a yaptırıyor deniyor. Avrupa alıyorum sanarken Hintli hanemize hayırlı olsun durumu çıkıyor. Bu sebeplerden biraz mesafeliyim markaya... Ancak hiç kullanmadım motoru da araştırayım. Sağol önerin için.Svartpilen 250 bak bence mis gibi motor
Son düzenleme: