2. el motorsiklet arıyorum Rize ve Trabzonda olacak

slm rize ve trabzonda 2.el motosiklet arıyorum satacak olan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirseniz sevinirim

Captain ; merhaba :wiinkk:

Ben de Rize deyim. Kırmızı CBR 600F çi benim :wiinkk:

ben de satmayı düşünüyorum. Rize Ardeşendeyim.ne tür motor bakıyosunuz

fazla pahalı olmayacak marka filan farketmez ilk motorum ne olursa artık siz markayı nekadara satacağınızı söyleyin görüşelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------

kaptan motor var motor var :) kaç cc? ne marka? hangi model?

:) sende olan motor kaç cc markası ne

Dostum ben şu an Hakkari Yüksekova'dayım ancak 10 gün sonra tezkereye Rize'ye geliyorum. Kanuni Scooter var bende 150cc Eğer scooter düşünüyorsan bizim motor yakışıklı sayılır kendi sınıfında.. Gelince görüşürüz istersen.
Ben de arkadaşlar bilir hala motor arıyorum : ) japon cruiser arıyorum tekrar duyurayım belki yokluğumda doğu karadenizden üye sayımız artmıştır.

motorun resmi.
50951-albums34-picture1201.jpg

50951-albums34-picture74.jpg

Dostum ben şu an Hakkari Yüksekova'dayım ancak 10 gün sonra tezkereye Rize'ye geliyorum. Kanuni Scooter var bende 150cc Eğer scooter düşünüyorsan bizim motor yakışıklı sayılır kendi sınıfında.. Gelince görüşürüz istersen.
Ben de arkadaşlar bilir hala motor arıyorum : ) japon cruiser arıyorum tekrar duyurayım belki yokluğumda doğu karadenizden üye sayımız artmıştır.

motorun resmi.
50951-albums34-picture1201.jpg

50951-albums34-picture74.jpg

sen gel görüşürüz bende zaten leptomu satıyorum motor almak için o zmana kadar satarsam bakarız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/members/fusuy364-77770.html
Bu benim kullanıcı profilim. tüm mesajları taratıp yapmış olduğum gezilere bakıp motor hakkında bilgi edinebilirsiniz. iligilenirseniz özelden mesaj atabilirsiniz.
(Bu arada tüm Rize ekibi motorları satmak istiyormuş yaw:) bir de gökhan satmak isterse tam olacak:))

baktım resimlere ne kadar istiyosun bide km si kaç

slm arkadaşlar daha bulamadım motor yardımcı olabilecek varmı varsa bekliyorum ii akşamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar