- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Her tür çakallık mevcut maalesef.Çürümüş şase üstüne pu mastik slikon ile kapatılıp üstüne pütür atıp hatasız ve çürüksüz olarak satılan bir çok araba mevcut.![]()
Her tür çakallık mevcut maalesef.Çürümüş şase üstüne pu mastik slikon ile kapatılıp üstüne pütür atıp hatasız ve çürüksüz olarak satılan bir çok araba mevcut.![]()
Bende 2. el motorlara karşı hep bir önyargı var. Özellikle türkiyede insanlar motoru satmayı düşünmeye başladıkları zamandan itibaren bakım geciktiriyorlar , hor kullanıyorlar , km düşürüyorlar (veya km teli söküp kullanıyorlar) "Zaten satacam motoru" diye motoru perişan ediyorlar. En son motoru yıkayıp, sağını solunu parlatıp, yağ yakma vb. varsa katkı/kalın yağ koyup satıyorlar. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben her zaman cc düşük kalsada , özellik az olsa da 0 almak isterim.
Eğitimden sonra böyle oldun itiraf et
bence bir noktayı gözden kaçırıyorsunuz, bu biraz da bizim alıcı kitlemizden kaynaklanıyor. motor camiasında çok yeni olduğum için birşey diyemem ama otomobilde, 20 senelik de olsa boyasız olsun, çiziksiz olsun, değişeni olmasın, km çok olmasın, vs liste uzar gider ve tabi fiyatı da uygun olsun. wheeler dealer izleyenler bilir adam yeri geliyor aldığı arabayı komple boyatıyor alıcı daha çok memnun oluyor benim yerime bu işi yaptırmış diye. bizdeki boya takıntısı yüzünden satıcılar da işi çakallığa vardırıyorlar.
Bu forumda anlattığınız olayla ilgili bir sürü örnek var, kaza yaptım tremere girmeden nasıl tamir ettiririm diye.
İnsanlar burada kazalı motosikletini karşı tarafa kazasızmış gibi ittirmek için konu açıyorlar, haliyle millette her ikinci ele acaba diye yaklaşıyor.
Ama adamlarda ittirme, kaktırma gibi bir karakter olmadığı için haliyle gönül rahatlığı ile kusurunu söyleyip, gönül rahatlığı ile alıyorlar.