2. el motorda arada kalmak

Öncelikle selamlar arkadaslar. Çevremde motorla ilgilenen birileri olmadıgı için her yeri didik didik ettim ve yzf r 125 bana(herkese oldugu gibi) çekici geldi ve 2. el almaya karar vermek uzereydim. Bu gun yenı tanıdıgım biri bana ' yzf r125 al kardeşim de 2 ay sonra ogrenıceksın fazlasını ıstersın.Bence hyosung gt250 r al.Hem fiyatları aynı hem o 250 cc istanbulda daha isini gorur' vb. vb. seyler dedi ve aklım karıstı.Çareyi sizlere koşup sormakta buldum.Kullananlardan bilgi alabilirmiyim.
Dip not: Universite öğrencisiyim.

Hayırlı bayramlar.

Motosikleti
BWS 100
yzf yi al hem yakıttan da tasarruf olur biraz.
Gerek yok o kadar riske. Yetmezse de değiştirirsin.
Yetmeyecek diye, o riske girme. Tamam çok bir fark yok 125-250 arası ama, başlangıç için yzf yi öneririm.

Seninle aynı ihtiyaçlara sahip olmayan, dolayısı ile seçimleri senin ihtiyacını %100 karşılamayan, çoğu arada seçim yapmalarını istediğin model hakkında pek fazla bilgisi bulunmayan, hatta bazıları senin yazdığın mesajı doğru dürüst okumadan öneri getiren bir sürü insanın yazdığı ile seçim yapacağına bence dünyanın en eski, en güvenilir yöntemini kullan: yazı-tura! :wiinkk:

Bence sen ybr 125'ten yürü kardeşim.Hem çok sağlam,hem de kullanımı en kolay makine o içlerinde.

kardeşim hiç tecrübe olmadığı için koruma demiri alıp takabilceğin bi motor bak ilk önce düşeceksin çünkü sportlara bildiğim kadarıyla takılmıyor çok fazla grenaj parası ödersin sportlar çok güzel biliyorum ama başlangıç motoru olanlardan birisini al. 1 sene geç binmek hem senin için daha iyi olur. ybr veya cbf düşünebilirsin. 2016 bahardada istediğin birisini alır geçersin o zamana kadar öğrenmiş olursun hemde daha rahat edersin hemde cebin yanmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gt 250r ama temizi bulmak zor.

Japon istersen tavsiyem ilk motor olarak Ybr al.Japon olmasa da olur şekil olsun kullanımı kolay olsun dersen z-one-s 180 i araştır derim.

Bence Yzf ilk motorun olmasın çünkü düşme kalkma olunca çıkacak masraf canını sıkar ve ilk motosiklette birkaç düşme yaşayacağın kesin sayılır.Eğer ekonomik sıkıntım yok dersen o zaman Yzf al derim :)

Cbr para bakimindan en mantiklisi tabi ama boyum 1 94 altinda bocek gibi kalir buyuk ihtimalle😄

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

Ybr oneren arkadalsara da tesekkurler. Gayet mantikli oneriler ama ilgim bu iki motorda. Hala yardimlariniz bekleniyor😊

Cbr para bakimindan en mantiklisi tabi ama boyum 1 94 altinda bocek gibi kalir buyuk ihtimalle

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

Ybr oneren arkadalsara da tesekkurler. Gayet mantikli oneriler ama ilgim bu iki motorda. Hala yardimlariniz bekleniyor

Boy 1.94 ise bence hepsi böcek gibi kalır çünkü bacak boyun uzun oldugu için supertsport'larda geneli yatarak kullanıldıgı için arkadan bakıldıgı zaman ayaklar biraz komik durma olasılığı var.. tabi sen alacagın motoru 'ya uzerinde nasıl dururum, dıştan nasıl gorunuyorum, motoru aldıktan sonra merve'ler peşime düşer' diye alırsan senin açından biraz hayal kırıklığı olur :) gelelim motor'a Yamaha yzf r125'in tasarımı 600lük 1000lik motor tasarımını andırıyor hatta onden bakıldıgı zaman 600 lük motorların aynısı gibi duruyor tasarımı bi harika yani dostum :D zaten yzf r125 vereceğin parayı gider honda cbr250 alırsın oda ayrı bir konu. Kawasaki modellerine bakmanı oneririm çünkü onlar şehrin melekleri gibi çok fazla gormuyorum veya bana denk gelmiyor ama Yeşil rengini hiç sevmem bi motora bu kadar güzel yakışır :) özetlemek gerekirse alacağın motorun şekli %70 olsun kullanım şeklide %30 olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar