2. el Honda Activa arıyorum

yaptigi motorun kalitesinin farkına vardi:):):):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 PM ----------

sende 500 e verde alsın cocuk ucun besin lafı olmaz daha kaporta boya olacak ona ruhsatta renk ne yazıyor peki

kusura bakmayın ama söylemeden geçemiycem bu motorun neyini beğendiklerini hala anlamadım.honda kalitesinde olabilir fakat tasarımı en kötü motor seçilir ancak

Anladık abi senin motorun suzuki , suzuki sayfalarını öneririm sana .

kusura bakmayın ama söylemeden geçemiycem bu motorun neyini beğendiklerini hala anlamadım.honda kalitesinde olabilir fakat tasarımı en kötü motor seçilir ancak

tasarıma bakan kim...Anası bellenemeyen nadir scooterlardan biri...önemli olan sağlamlık...

Motosikleti
ZX12R

yha sanki altındaki çok güzel bi motormuş gibi alemin motoruna çamur atma

beyenmiyorsan kendine sakla sordukmu motorumuz nası diye :silent:

sordukmu :silent: :silent:

zaten maaşımı alamadım borcumu ödeyemedim kafam bulanık :pr:

Beyler Herkeze çook çook teşekkür ediyorum . honda activa sahibi olduk.:)

hayirli olsun.... kaça aldın kaç model kaç kmde bilgilendir bizi gıcır maaşşallah

1.750 ye aldım . 30.000 km ama motor kazasız aksamında hiç bir problemi yok. 250 lira vadeyle aldım.

istanbulda bende uygun fiyata activa arıyorum en fazla 800 tl yardımcı olursanız sewinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

Konyalısın peki Konyadamı ikamet ediyorsun...benim bildiğim activa var 2 dene honda bayide yatıyor 2.el...

dedigin activalar ne istiyolar abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar