2. el Honda Activa arıyorum

Arkadaşlar taksitle 2. el activa arıyorum , ama taksitle şöyle 16-24 ay taksit gibi yardımcı olursanız sevinirim , biraz zor bulacam ama belki bi umut . şimdiden teşekkür ediyorum.:cat:

bayiden sıfır bi activa alabilirsin taksitle 24 ay taksitte artık 5 milyar olur activa:queen:

aman kardaş benim kalbim var :queen: öğle korkunç fiyatlarla bana gelmeyin . Ben öğrnciyimm haa ..

peşin yada 2 taksite bnm activayı vereyim derdim ama taksit beni zora sokar, bakalım bulursun inş seni pişman etmez aldığına

motor resimlerini görebilirmiyim ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 PM ----------

bizde bi tane aktiva var 2005 bal köpüğü 23,000 km de

peşin 650 olar :cat:

motor resimlerini görebilirmiyim .

Konyalısın peki Konyadamı ikamet ediyorsun...benim bildiğim activa var 2 dene honda bayide yatıyor 2.el...

Konyalısın peki Konyadamı ikamet ediyorsun...benim bildiğim activa var 2 dene honda bayide yatıyor 2.el...

Konya da ikamet ediyorum. Dediğin yer honda elit motor mu? motorları nerde görebilirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:08 AM ----------

Arkadaşlar taksitle 2. el activa arıyorum , ama taksitle şöyle 16-24 ay taksit gibi yardımcı olursanız sevinirim , biraz zor bulacam ama belki bi umut . şimdiden teşekkür ediyorum.:cat:

Taksit sayısı 10-12 ayda olabilir.

Motosikleti
ZX12R
motor resimlerini görebilirmiyim ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 PM ----------

motor resimlerini görebilirmiyim .

biraz bakıma ihtiyacı var ::utangac:: :blusssh:

evet biraz bakıma ihtiyacı var ama ;

benim tüm bakımları yapılmış üserine toz değmemiş hussar kılıklı ramzeyimden

100 kez daha motor :cyclopsan

kusura bakmayın ama söylemeden geçemiycem bu motorun neyini beğendiklerini hala anlamadım.honda kalitesinde olabilir fakat tasarımı en kötü motor seçilir ancak

biraz bakıma ihtiyacı var ::utangac:: :blusssh:

evet biraz bakıma ihtiyacı var ama ;

benim tüm bakımları yapılmış üserine toz değmemiş hussar kılıklı ramzeyimden

100 kez daha motor :cyclopsan

yok kardaş bu motora hiç bakılmamış . kalsın.

o begenmediğiniz activa 2 tane çinli scooter öldürür.....çin malı motor alacak arkadaslar onu alsınlar hiç olmazsa yolda kalmazsın

Motosikleti
ZX12R
o begenmediğiniz activa 2 tane çinli scooter öldürür.....çin malı motor alacak arkadaslar onu alsınlar hiç olmazsa yolda kalmazsın

malesef katılıyorum..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 PM ----------

ne kadar para o kadr aktiva :) 650 lik aktiva bu kadar oluyor senn08 cim

bi zamanlar aktivalar uygun fiyatlıydı...sonra ne zam çaktılar dimi sedat...Honda uyandı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar