2.El fiyatları

Merhabalar değerli dostlar son 2 aydır antalya da cruiser/chopper tarzı motorsiklet aramaktayım. Malum sarı siteden fiyatlara bakıyorum ama inanılmaz derecede fahiş geldi bana. 2014 50000km de çin malı motora 25bin isteniyor. benim aklımda 2 araç var : superlight 200 ve falcon freedom 250
Ancak memlekette ciddi şekilde piyasa bozuklugu var. sıfır olarak mondial nevada bakayım dedim 30000 tl. forumda cogu kişi o para etmez deyince vazgeçtim.
Benim gibi 20000e kadar bütçesi olan ve motorsiklet arayan arkadaşlar neler yapmayı düşünüyor. Tecrübeli arkadaşların önerileri nelerdir. Bu piyasa ne olur her ay 2bin -3 bin artarak gider de bir an önce al kurtul mu dersiniz kafam karışık :pr:

Kocaeli İl Temsilcisi
Benim 20 bin bütçem olsa ve şu an motor almak istesem gidip Cb 125 F alırdım şahsen. Hem şehir içinde işlerimi görürdüm hem de kısa orta mesafeli uzun yollara gidip keyif almaya bakardım. Enjeksiyonlu olması da yakıt açısından çok güzel.

Piyasa bitik hâlde. Milletin ne şekilde kullandığı belli olmayan Çinli motora 20 bin verene kadar gidip 125'lik sıfır Japon almak, uzun vadeli kullanım açısından tek mantıklı hareket şu anda. Hatta bütçeniz varsa Yamaha YS 125 tavsiye ederim. Chopper güzeldir hoştur ama Çinliden olan chopperlar sizi motordan soğutabilir.

20 bin butce ile cb125e f r zor bulunan piyasa bi tek bana mi tuhaf geliyor

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Motor haricinde her şeyin fiyatlarının arttığı bir ülkede, motorun fiyatının artmaması büyük sürpriz olur. Sen onu da artacak gibi düşün istersen ;)

geçen yıl 37.500 lira olan ktm 390 şu anda 61.000 lira. motor haricinde nasıl diyebiliyorsunuz? motosiklet ve araba fiyatları bir çok üründen daha fazla artmış geçen seneye göre.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Valla acele etsen iyi olur. Sezon açılıyor, ek vergi geliyor, üstüne bayiler yeni motor paketlerini sipariş etmişler. Fiyatlar uçacakMIŞ. Nevada hoşuna gittiyse Nevada al, başka biri hoşuna gittiyse onu al. Ama almadan önce problemlerini ve parçasını araştır.

Hiç bir elektronik güvenlik aksamı olmayan sırf görüntü chopperlara bu kadar para vermek pek akıl karı gelmiyor bana. Gidip en azından ABS'li bi naked alabilirsin 20-25k'ya.

Cevaplar icin teşekkür ederim. Gerçekten ilginç motomania videolarına bakıyorum 3 yıl önce 0 olan Çin malı motor 7500 tl şimdi 7 senelik Çin malına 20000 isteniyor bu gerçekten tuhaf otomobil piyasası bile böyle değil. Peki marka model Öneriniz nedir

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

adam cf moto 150 nk 1200 km de motora 22000 demiş. cf moto fiyat listesi 0 motor 22331 tl :D bu piyasayı bu hale getirenler utansın. yarın bir gün ötv indirimi gelir inşallah

Cevaplar icin teşekkür ederim. Gerçekten ilginç motomania videolarına bakıyorum 3 yıl önce 0 olan Çin malı motor 7500 tl şimdi 7 senelik Çin malına 20000 isteniyor bu gerçekten tuhaf otomobil piyasası bile böyle değil. Peki marka model Öneriniz nedir

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

adam cf moto 150 nk 1200 km de motora 22000 demiş. cf moto fiyat listesi 0 motor 22331 tl :D bu piyasayı bu hale getirenler utansın. yarın bir gün ötv indirimi gelir inşallah

Geçen sene de tüm saflar toplanmış ÖTV indirimi bekliyordu ama ÖTV bindirimi geldi 😊

Foruma 2.el AĞLAMA DUVARI adı altında yeni bir bölüm açılmasını talep ediyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Foruma 2.el AĞLAMA DUVARI adı altında yeni bir bölüm açılmasını talep ediyorum...

Ahaha,kesinlikle is yapar.

Sahibinden.com dan ilanlar falan paylasilir,kufurler edilip insanlarin ne kadar serefsiz ahlaksiz olduguna dem vurularak vicdani masturbasyon da yapilirdii.. rahatlatıci olurdu yani,iyi fikir.

burada motorsikletinin herhangi bir sorunundan şikayet edenler , öneri bekleyenler , kısacası herkes ağlıyor o zaman sizin dediğinize göre. Boş olmuş

burada motorsikletinin herhangi bir sorunundan şikayet edenler , öneri bekleyenler , kısacası herkes ağlıyor o zaman sizin dediğinize göre. Boş olmuş

Forumda son zamanlarda açılan 3 başlıktan 1-2 tanesi net fiyatlar neden böyle, vay efendim kazıkçılar, var fırsatçılar vs vs... Bunlar boş değil benim yazdığım mı boş? Yoksa sizin yaptığınız yorum mu? :)

Cruiser - Chopper başlığı altına fiyatlardan yakınmak da ayrı bir boşluk olsa gerek!

Tamam da rahatsızsan okuma takip etme ya da ilgilenmiyorsan bak geç. ben burda konuyu açmışım piyasa böyle demişim. Gelin piyasayı düzeltelim demiyorum fiyatlar böyle böyle Öner’iniz nedir diyorum. neyse uzatmaya gerek yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------

Son olarak sanırım chopper cruiser dan çok arzu etmeme rağmen vazgeçip 3 seçeneğe yöneleceğim.
1) Cf MOTO nk 250
2)Dominar 250d (yeni çıktı)
3)Japon biraz daha eski model Honda cbr250r

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------

[url]https://i.hizliresim.com/KEVTFM.png[/url]

Biri sıfır diğeri 10.000 km fiyatı. Yorum sizin.

anlatmak istediğimiz bu zaten
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-5-yil-garantili-nokta-hatasiz-siyah-mt-25-abs-911684854/detay
https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/Deneyim/Fiyat-Listesi/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar