Raider.Merhaba bu ay içerisinde motor almayı düşünüyorum, yaklaşık 60k bütçem var. Bulunduğum ilde aynı paraya 2bin km drift ve 8bin km raider var, sizce hangisini tercih etmeliyim?
Temiz kullanılmışsa sıkıntı yok mu dersin8.000-10.000 Bunlar istenirse 1 ayda yapılır. Ama kullanan dandikse bu kilometre içinde ne zararlar açar Allah bilir.
Drift ve Vulture lar aynı motoru kullanıyor ve 50bin kmyi sadece rutin bakımlarıyla çok kolay aşıyorlar. Yağ eksiltme yok, performans kaybı yok. Ayrıca mondial yetkili servisleri etkili. Honda gibi dijital sistemde bakım kayıtları tutuluyor. Hatta bakım sonrası genel merkezi arayım teyit alabilirsiniz. Servis bakımı sisteme girmediyse ararlar servisi. Servis sisteme girmilse zaten ertesi günü sizi arıyorlar memnun musunuz diye. TVS'de böyle bir hizmet yok.Merhaba bu ay içerisinde motor almayı düşünüyorum, yaklaşık 60k bütçem var. Bulunduğum ilde aynı paraya 2bin km drift ve 8bin km raider var, sizce hangisini tercih etmeliyim?
Merhaba bu ay içerisinde motor almayı düşünüyorum, yaklaşık 60k bütçem var. Bulunduğum ilde aynı paraya 2bin km drift ve 8bin km raider var, sizce hangisini tercih etm
Raider al bende drift var gitmiyorMerhaba bu ay içerisinde motor almayı düşünüyorum, yaklaşık 60k bütçem var. Bulunduğum ilde aynı paraya 2bin km drift ve 8bin km raider var, sizce hangisini tercih etmeliyim?
Tabi temizse problem yoktur.Temiz kullanılmışsa sıkıntı yok mu dersin
Tvs servis sistemi sıkıntılı mı?Drift ve Vulture lar aynı motoru kullanıyor ve 50bin kmyi sadece rutin bakımlarıyla çok kolay aşıyorlar. Yağ eksiltme yok, performans kaybı yok. Ayrıca mondial yetkili servisleri etkili. Honda gibi dijital sistemde bakım kayıtları tutuluyor. Hatta bakım sonrası genel merkezi arayım teyit alabilirsiniz. Servis bakımı sisteme girmediyse ararlar servisi. Servis sisteme girmilse zaten ertesi günü sizi arıyorlar memnun musunuz diye. TVS'de böyle bir hizmet yok.
Mondial ve TVS UMA'nın altında, yani ikisinde de benzer sıkıntılar çekersin. Mondial daha yaygın olduğu için parça bulması kolay olur ama Raider daha kaliteli bir motor o fiyata. Parçalarını da başka motorlardan veya çıkma bir şekilde uydurursun. Yaşadığın bölgede düzgün TVS servisi varsa zaten yaşadın.Tvs servis sistemi sıkıntılı mı?
Tvs, Bajaj, Kymco, Sym, Küba, Rks, Yuki aynı kalite seviyesinde ve sıkıntılı. Yani usta mahalle tamircisi gibi atletle surataız bir şekilde karşılayıp bırak biz arayınca gel çekebiliyor. Markadan korkmuyorlar çünkü marka bunlara yağ çekerek servislik veriyor. Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Satışı çok fazla olduğu için Mondial servislerini kurumsal bir seviyede tutuyor. Mondial de Çinli ama satışı o kadar yüksek ki ustalar onun peşinde koşuyor servislik almak için.Tvs servis sistemi sıkıntılı mı?