2. El düşük km drift l vs yüksek km tvs raider

Merhaba bu ay içerisinde motor almayı düşünüyorum, yaklaşık 60k bütçem var. Bulunduğum ilde aynı paraya 2bin km drift ve 8bin km raider var, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
8 bin çok yüksek kilometre sayılmaz, raider daha iyidir.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
8k km çok yüksek bir km değil. Her iki motorla alakalı tecrübem sıfır. Ama Çin mi Hint mi sorusuna cevap olarak tvs alırdım.

Yanıtlarınız için teşekkürler, raider ilanıyla konuştum aracın 8'de değil 10bin de olduğunu söyledi ama bu kadar çok raider dendiğine göre yine seçim belli sanırım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba bu ay içerisinde motor almayı düşünüyorum, yaklaşık 60k bütçem var. Bulunduğum ilde aynı paraya 2bin km drift ve 8bin km raider var, sizce hangisini tercih etmeliyim?
Drift ve Vulture lar aynı motoru kullanıyor ve 50bin kmyi sadece rutin bakımlarıyla çok kolay aşıyorlar. Yağ eksiltme yok, performans kaybı yok. Ayrıca mondial yetkili servisleri etkili. Honda gibi dijital sistemde bakım kayıtları tutuluyor. Hatta bakım sonrası genel merkezi arayım teyit alabilirsiniz. Servis bakımı sisteme girmediyse ararlar servisi. Servis sisteme girmilse zaten ertesi günü sizi arıyorlar memnun musunuz diye. TVS'de böyle bir hizmet yok.

Merhaba bu ay içerisinde motor almayı düşünüyorum, yaklaşık 60k bütçem var. Bulunduğum ilde aynı paraya 2bin km drift ve 8bin km raider var, sizce hangisini tercih etm

Raider al bende drift var gitmiyor

Drift ve Vulture lar aynı motoru kullanıyor ve 50bin kmyi sadece rutin bakımlarıyla çok kolay aşıyorlar. Yağ eksiltme yok, performans kaybı yok. Ayrıca mondial yetkili servisleri etkili. Honda gibi dijital sistemde bakım kayıtları tutuluyor. Hatta bakım sonrası genel merkezi arayım teyit alabilirsiniz. Servis bakımı sisteme girmediyse ararlar servisi. Servis sisteme girmilse zaten ertesi günü sizi arıyorlar memnun musunuz diye. TVS'de böyle bir hizmet yok.
Tvs servis sistemi sıkıntılı mı?

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Mondial ve TVS UMA'nın altında, yani ikisinde de benzer sıkıntılar çekersin. Mondial daha yaygın olduğu için parça bulması kolay olur ama Raider daha kaliteli bir motor o fiyata. Parçalarını da başka motorlardan veya çıkma bir şekilde uydurursun. Yaşadığın bölgede düzgün TVS servisi varsa zaten yaşadın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tvs, Bajaj, Kymco, Sym, Küba, Rks, Yuki aynı kalite seviyesinde ve sıkıntılı. Yani usta mahalle tamircisi gibi atletle surataız bir şekilde karşılayıp bırak biz arayınca gel çekebiliyor. Markadan korkmuyorlar çünkü marka bunlara yağ çekerek servislik veriyor. Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Satışı çok fazla olduğu için Mondial servislerini kurumsal bir seviyede tutuyor. Mondial de Çinli ama satışı o kadar yüksek ki ustalar onun peşinde koşuyor servislik almak için.
Bajaj gelince zaten TVS geri planda kaldı. Satışı düştü. Bmw, Ktm gibi büyük bir marka değilse ülkedeki satışına bakacaksın. TVS apachi zamanlarında CBF150 ve YBR125 i domine eden ucuz bir rakipti ve TVSyi yüceltti. Bugün Jupiter dışında hiçbir argümanı yok. Jupiteri bir kere elinden çıkaran asla ikinci kez Jupiter almıyor. Satış yoksa marka servislerine laf geçiremez. Servislerinin uşağı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar