2. el disk kilidi arıyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende var. Bedavaya veririm. Ama biraz sorunlu. Anahtarını kaybetmiştim, bir türlü yerinden sökemedik... Ben de diskle birlikte olduğu gibi janttan söktüm ve yeni disk alıp taktım. Şimdi o disk ve üzerinde sökülemeyen kilit kömürlükte bir yerlerde duruyordu. Dur bir bakiim, hala orada ise sana hediye edecem, ne halin varsa gör artık!

arkadaşlar yeter yahu:), acemilik böyle bişey işte pahalı olduğunu duymuştum hakkaten motorunu satmış ve elinde işine yaramayan birinin disk kilidi vardır ve ucuza alırım diye böyle bir konu açmıştım tabi hırsızlık boyutu gelmedi aklıma.

Konu kapansın artık lütfen:cat:

Bende var. Bedavaya veririm. Ama biraz sorunlu. Anahtarını kaybetmiştim, bir türlü yerinden sökemedik... Ben de diskle birlikte olduğu gibi janttan söktüm ve yeni disk alıp taktım. Şimdi o disk ve üzerinde sökülemeyen kilit kömürlükte bir yerlerde duruyordu. Dur bir bakiim, hala orada ise sana hediye edecem, ne halin varsa gör artık!

hahahahha topic aç hocam :)
disk kiLidinden anLayan bi çırpıda sökecek hırsız aranıyor diye :p adamLAr çaLarken nası söküyosa seninkini de iki dakika da sökmeLeri LazIm :p

İzmir - Kahramanlarda parçacı Levent'de 5,-YTL ye ambalajında alabilirsiniz disk kilidinizi:mrgreen:

yapacagın yol masrafına degmez kardeşim:)
sana yakın olan en yakın motorcudan temin edebilirsin.
ikinci el file aranıyor bilginize:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar