2 Bira 60 Lira...

ben hallettim abi o işi kız gibi oldu makina cok sükür =)
abicim hic karıstırma sırat fln bu dünyadan fayda yok ötekida şüpeli :D
bak içkinin bi zararı daha bekçi adamın kafasında şişe kırıyolar:queen:

ben hallettim abi o işi kız gibi oldu makina cok sükür =)
abicim hic karıstırma sırat fln bu dünyadan fayda yok ötekida şüpeli :D
bak içkinin bi zararı daha bekçi adamın kafasında şişe kırıyolar:queen:

ya ben Gülhanede Ferdi Tayfur Konseri izliyodum...90 larda...biri bi şişe attı ahanda kafada patladı...o gün bugün bişte ben biraz tıralellliyim...bi gidiyo bi geliyo benim beyincik..:p

motoruna sevindim ganga...sen mutlu ol yeter...

http://www.youtube.com/watch?v=NIPsl2KFaes&feature=related

bizim şarkımız olsunmu...:queen:

Cumartesi bi eylenelim dedik neyse gittik Bara (isim yok) 1 saat kaldık 2 bira içtik 1+1... Ödediğimiz hesap 60 lira..Bu kazık değilmidir sizce :silent:
60 liraya benim 3 yıldaki bira ihtiyacımı karşılardı :)

o fiyatı benden alacak en karızma yerı yıkarım

way be kanka , tam açtığım sıradada winamptan aynı şarkı tıngırdıyodu , efkardayım kanka yetişşş :pr::pr::pr::pr:

herkes bu ara efkarlı he...:pale:

Mete abi Beşiktaş Barboros Bulvarındayım ev olarakda istinye Parkın oralarda bi yerde... Kurs için hergün Beşiktaştayım :) Ne demek abi gezdiririm ne demek :)

ulan burnumuzun dibindeymişin be...Mutlak benim buralardan geçiyosun farkındamısın...4 Levente GOLD Computer var ya ben onun yanındayım işte...537 335 22 33..ararsan bi akşam 6 gibi çıkıyorum...seni eve bırakayım...dek getir...turlarız bazı bazı...

herkes bu ara efkarlı he...:pale:

ulan burnumuzun dibindeymişin be...Mutlak benim buralardan geçiyosun farkındamısın...4 Levente GOLD Computer var ya ben onun yanındayım işte...537 335 22 33..ararsan bi akşam 6 gibi çıkıyorum...seni eve bırakayım...dek getir...turlarız bazı bazı...

Tamam Mete abi bende zaten aksam 5.30 gıbı cıkıyorum senın yanına ugramaya calısırım hatta ugrarım tanısmıs oluruz...Kaydet abı 0555 300 30 60

Tamam Mete abi bende zaten aksam 5.30 gıbı cıkıyorum senın yanına ugramaya calısırım hatta ugrarım tanısmıs oluruz...Kaydet abı 0555 300 30 60

tamam kanka şimdi kaydediyorum...sende uğramaya gayret et...

Bu arada konu açılmışken Sortıedeki hazırlıklara bi baktım...mekan yavaş yavaş hazırlanıyor...:bounce:

hani bağane diyende çıkar ama abinizin karizması açısından görün dey bi kaç kare benden olsun...:p

Açılış Gecesinde olacağım muhtemelen...davetiyesiz VIP özel giriş...:cherry:

Tiesto konserinde ufak su 10ytl bira 20ytl di. sizinkiler daha insafsızmış

bizim burda 7 MEHMET 'ten daha pahalı bı yer oldugunu sanmıyodum suana kadar ama fıkrım deıstı bu topıcı gorunce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar