Hepsini yakından incele üstüne bin,oturma pozisyonuna boyuna nasıl uyacak dene derim.Aralarından en kaliteli motosiklet bence KTM 200 dür.Sadece otoruma pozisyonu biraz acayip gibi.

Bu otoruma pozisyonu belki uzun yolda biraz sıkıntı olabilir.Şehir içinde turlamak dolaşmak için en ideal motosiklet,tek silindir torku güzel.Honda CRF zaten senin de bildiğin gibi cross kullanım yerine bağlı olarak lastik seçmek gerek.Yanılmıyorsam fabrika çıkışı üstünde arazi lastikleri var diye biliyorum(yanılıyor da olabilirim).Eğer asfalt ağırlıklı kullanacağım diyorsan ve Honda CRF olsun diyorsan uygun bir asfalt lastiği kullan derim.Arazi lastiği asfaltta özellikle yüksek hızlarda tehlike yaratabilir.Crosslların oturma poziyonu doğal olarak diğer motosiklere göre biraz rahatsızdır.Honda CBR 250 aralarından en mantıklı motosiklettir bana göre,ister şehir içi kullan ister şehir dışı kullan,rahat oturma pozisyonu,düşük yakıt tüketimi,güçlü 2.el vb...Ninja aralarında en güçlüsüdür en racing oturma tarzına sahipttir

,yedek parçası biraz can yakar...Ben ne kadar anlatsamda boş sana en uygun motosikleti yine sen seçeceksin.En başta da dediğim gibi hemen hemen hepsi farklı kullanım alanlarına hitap eden motosikletler hepsi kaliteli hepsi güzel.Nerde nasıl hangi zeminde kullanacağını da hesaba katarak seçimini yap derim.Aslında en önemlisi en çok içine sinen en çok istediğin motosikleti al.Seçim yapıp aldıktan sonra keşke şunu alsaydım keşke bunu alsaydım demeyeceğin bir seçim yap.