Tamam..Sen arızalısın abi.....
Duramıyorsun lan 2 dakka yerinde....
İşin gücün yokmu senin?... :mrgreen:

piyanist_irf : havacılar dökülmeye başladılar yavaş yavaş ,yalnız olmamak güzel ne ile uçuyorsunuz ?
Airbus ileA320/A321 tercihimdir
![]()
Madem konu havacılara geldi, dökülmeye devam edelim. Bende az uçuşa ve göreve gitmedim A320 serisiyle, severim kendilerini.
İrfan bey hakikaten güzel çalışma elinize sağlık, insanın bir şeyler üretmesi ve bunun sonucunu almasının zevki ve değeri paha biçilemez. Bu arada üniversite yıllarında bende yamaç paraşütü yapmıştım lisansım olmasına rağmen maalesef zamansızlıktan bir daha uçamadım ama çok zevkli bir uğraş.
İrfan abi ellerine sağlık, harika, süper faslını hızlıca geçipŞu lehim yapmak için kabloları tutturduğun (sabitlediğin) aparatın detaylı resmini çekip gönderebilir misin bana?
tamam erdem yollarımne oldu çokmu hoşuna gitti
benim lehim yaparken ince işlerde sağ kolum olur kendileri boyut olarak küçüktür ama işlevi büyüktür oldukça
2. bir adama gerek kalmaz 2 elinide serbestçe kullanırsın en azından biriyle lehim telini tutarken havyayada hakim olursun o minbik arkladaşıda 3. kişi olarak sayabiliriz![]()
BencedeBence olmamış .
Hah bende tam ondan deyivereceğimdiTamam..Sen arızalısın abi.....
Duramıyorsun lan 2 dakka yerinde....
İşin gücün yokmu senin?... :mrgreen:
ben similatör değil,bildiğn uçuyorum![]()
abi kusura bakma biraz geç oldu,hatta bugün tam 2ay geçmiş aradanama sonunda bir fırsat
bulup çekebildimumarım beğenirsin/iz.
[url]http://c1212.hizliresim.com/14/s/h75cz.jpg[/url]
NOT : Birdahakine kokpitten çekicem :king:

işlevselliği bir yana görüntüsü de çok orjinal olmuş,sanki fabrikasyon gibi,eline sağlık irfan abi. unutma ilk uçuşunda aşağıdan izlicem haber vermeyi unutma =)
sen varya çok şanslısın senin yerinde ben olacaktım o kokpitte , allahımmmm bütün fonksiyonlarını düğmelerini bızıklardım , sen şimdi onca zamandır uçuyorsun yani 1 foto çekmek aklına gelmedimi :cherry: valla ya çok bıkmışsın yada hiç merakın kalmamışartık bu iş sıradanlaşmış senin nazarında ben olsaydım sanırım
, santimetrekaresine kadar çekerdim , havadan, içinden dışından altından ,üstünden, uçarken, kaçarken, kokpittten ,pilotlarla, pilotsuz, kend, başıma , uçarken vs.vs. :queen: :cherry:
hhahahaha (abi 4sene bitti havacılıkta,merak etme bende ne fotolar çektim
4sene bitti inan bende hala hayretler içerisindeyim o tonluk ağırlık demir parçası nasıl uçuyor,
okadar yakıt kerosin bavul valiz yolcular nasıl kalıyor havada,hayret verici gerçektenaklım hala almıyor..
farklı bi sektör gerçekten..umarım seninde fırsatın olur abi güzel resimler çekmeye (=