Arkadaşlar, iyi dileklerinize ve beğeni mesajlarınıza çok teşekkür ederim.
Umarım günün birinde hepbirlikte böylesine güzel maceralara yelken açarız.:cat:
Biraz kalabalık olur nefesimizle ısınırız..
Arkadaşlar, iyi dileklerinize ve beğeni mesajlarınıza çok teşekkür ederim.
Umarım günün birinde hepbirlikte böylesine güzel maceralara yelken açarız.:cat:
Güzel olur o dağlarda Hasan. Zira en çok ısınma sorunu var.:wiinkk:Biraz kalabalık olur nefesimizle ısınırız..
Valla Üstad, en rahat yatan kişi bendim. Ha, çadır komşum Yücel'i de unutmamak lazım. Zira sıcak odada yatacağım diyerek sekiz kişi bir odaya tıkılınca birçok arkadaş sabahı sabah etmiş. :cherry:Yahu delimisiniz nesiniz ?? Gidin sıcak bir yerde buluşun çay kahve falan için birlikte.
Hele o sıcak sığınma evi varken çadırda karların üstünde yatmak da neyin nesi Sıtkı hocam?
Allah akıl fikir versin emi !
Bi emekli olayım bak nerelere gidecem buralarda paylaşıp sizi çatır çatır çatlatacam.
( "Sıcak kaplıca suyu motorcusu"nun kıskanç bir ruh haliyle söylediği sözler )
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
::thanks:Sağolun arkadaşlar,
Sayenizde bizde gidip görmüş gibi olduk.
Allah muhabbetinizi bozmasın.
kar kalmadı artıkFotoğraflara bakarken bile üşüdüm...
::thanks:Tek kelimeyle mükemmel...Abi sizin sunum tarzınızıda çok beğendim bu arada ...Her anı tek tek karelemişsin...BRAVO...:thumleft:
::thanks: titanla türkiyenin bir çok noktasını gezdi ::156::Herşey çok güzel olmuş keyfinize diyecek yok ama o honda titanı kullanan abiye helal olsun benim gözümde ayrıcalıklı olarak tebrigi hakediyor. nedeni ise çok kötü bir vibrasyonla o kadar kilometreyi katediyor.:cat:
bekleriz ::thanks:muhteşem, benide aranıza alın bidakine
::thanks: Bora Abi, Zeytinbelinde görüşürüzkamp,paylaşım,dostluk,arkadaşlık çoook güzel,ama,o çamur ve soğuk ıııhh bana göre değil.paylaşım için teşekkürler.:cat: