2. Aladağlar Kış Kampı 2013...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Biraz kalabalık olur nefesimizle ısınırız..
Güzel olur o dağlarda Hasan. Zira en çok ısınma sorunu var.:wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:58 ----------

Yahu delimisiniz nesiniz ?? Gidin sıcak bir yerde buluşun çay kahve falan için birlikte.
Hele o sıcak sığınma evi varken çadırda karların üstünde yatmak da neyin nesi Sıtkı hocam?
Allah akıl fikir versin emi !

Bi emekli olayım bak nerelere gidecem buralarda paylaşıp sizi çatır çatır çatlatacam.
( "Sıcak kaplıca suyu motorcusu"nun kıskanç bir ruh haliyle söylediği sözler )

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Valla Üstad, en rahat yatan kişi bendim. Ha, çadır komşum Yücel'i de unutmamak lazım. Zira sıcak odada yatacağım diyerek sekiz kişi bir odaya tıkılınca birçok arkadaş sabahı sabah etmiş. :cherry:
Ekipman sağlam olunca soğuk işkence olmaktan çıkıyor.:cat:

Sağolun arkadaşlar,
Sayenizde bizde gidip görmüş gibi olduk.
Allah muhabbetinizi bozmasın.

Tek kelimeyle mükemmel...Abi sizin sunum tarzınızıda çok beğendim bu arada ...Her anı tek tek karelemişsin...BRAVO...:thumleft:

Herşey çok güzel olmuş keyfinize diyecek yok ama o honda titanı kullanan abiye helal olsun benim gözümde ayrıcalıklı olarak tebrigi hakediyor. nedeni ise çok kötü bir vibrasyonla o kadar kilometreyi katediyor.:cat:

Adana İl Temsilcisi
kamp,paylaşım,dostluk,arkadaşlık çoook güzel,ama,o çamur ve soğuk ıııhh bana göre değil.paylaşım için teşekkürler.:cat:

Sağolun arkadaşlar,
Sayenizde bizde gidip görmüş gibi olduk.
Allah muhabbetinizi bozmasın.
::thanks:
Fotoğraflara bakarken bile üşüdüm...
kar kalmadı artık :)

Tek kelimeyle mükemmel...Abi sizin sunum tarzınızıda çok beğendim bu arada ...Her anı tek tek karelemişsin...BRAVO...:thumleft:
::thanks:
Herşey çok güzel olmuş keyfinize diyecek yok ama o honda titanı kullanan abiye helal olsun benim gözümde ayrıcalıklı olarak tebrigi hakediyor. nedeni ise çok kötü bir vibrasyonla o kadar kilometreyi katediyor.:cat:
::thanks: titanla türkiyenin bir çok noktasını gezdi ::156::
muhteşem, benide aranıza alın bidakine
bekleriz ::thanks:

kamp,paylaşım,dostluk,arkadaşlık çoook güzel,ama,o çamur ve soğuk ıııhh bana göre değil.paylaşım için teşekkürler.:cat:
::thanks: Bora Abi, Zeytinbelinde görüşürüz :)

tüm katılanların önünde saygıyla eğiliyorum konu unutulmasın mükemmel gezi muhakkak bakın pişman olmazsınız öyle cbf mi ybr muhabbetine benzemez

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar