2-3 gün içinde 2 kaza yapmışım :/

geçmiş olsun Allah korumuş. benim arkadasım da araba ile kaza yapmıştı resimlerini bulursam koyayım. araba dumduz olmus. o anı ve sonraki günü hatırlayamadı. doktora sorduk doktorda o anı bi hatırlarsa birdaha araçlara binemez dedi.bununla geçmiş olsun. o anı da unutmaya calıs.

c@n

geçmiş olsun kafamız karışıkken motora binmeyelim arkadaşlar banada oluyor bazen nereye gittimi bilmeden gaz acıyorum bir bakıyorum e5 teyim sonra 1 bakıyorum önümdeki herkez durmuş allah korusun aman dikkat edin

Allah beterinden saklasın.. Allah yardımcımız olsun..

Çok çok geçmiş olsun..

hepinize çok teşekkürler :rendeer:
motorum avcılarda serviste duruyor sigortadan yapıldıktan pek bınebılcegımı sanmıyorum satıp bi araba alcam heralde :S
yazın tekrardan bi tane motosiklet alırım

Son düzenleme:
geçmiş olsun ilhan abi..çok üzüldüm yaaaa..:(

kendine gelince beni ulaş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------

hepinize çok teşekkürler :rendeer:
motorum avcılarda serviste duruyor sigortadan yapıldıktan pek bınebılcegımı sanmıyorum satıp bi araba alcam heralde :S
yazın tekrardan bi tane motosiklet alırım

ilhan abi özel mesaj atıcam bi bak:cat:

ulaan ilhan ben evrim ne adamsın hee iyisin yaa gerisi boş olum fena korkuttun ama he denize kac kere sordum hee iyi mi diye

Gecmis olsun kardesim, Biraz ara ver ve bol bol spor yapmani yürümeni tavsiye ediyorum cok ise yarayacaktir emin olabilirsin, eve kapanirsan olmaz aklinda bulunsun.

aman be abicim büyük kaza atlattıktan sonra hemen tekrar trafiğe çıkılırmı, yat kalk dua et sana birşey olmamış

saolun...
benim ztn araba kazasından sonra kafa uçmuş
bide hiç bişi yokmuş gibi ardından motora bınınce :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar