1998 zx9r

selamün aleyküm arkadaşlar benim yine sorunum var.bu sefer mekanik değil debriyajı hallettim.mis gibi oldu.ama geçen pazar motoru yatırdım.kafa granajı ve farı kırdım.
1-far tamir olur mu yapan yer var mı?camı ve kulakları kırık.
2-kafa granajı orjinal elinde olan veya bulabileceğim yurt içi bi adres bilen var mı?
3-kafa granajını dökme yaptırsam nasıl olur sizce?

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
herkese iyi günler.

selamün aleyküm arkadaşlar benim yine sorunum var.bu sefer mekanik değil debriyajı hallettim.mis gibi oldu.ama geçen pazar motoru yatırdım.kafa granajı ve farı kırdım.
1-far tamir olur mu yapan yer var mı?camı ve kulakları kırık.
2-kafa granajı orjinal elinde olan veya bulabileceğim yurt içi bi adres bilen var mı?
3-kafa granajını dökme yaptırsam nasıl olur sizce?

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
herkese iyi günler.

slm kardesım nerde otudugunu bılmıyorum ama ben orduluyum ve bende makınamı yatırmıstım ve ıstanbul maslaktakı bır granjcıya gonderdım on numara yaptıı sana nosunu gonderırıyorum ıstersen gorus alex motor dıye bır ısmı var ıste nooo 0537 697 13 83 bu noyu ara yardımcı olurarrrr

kulaklarıda kırıldıysa tam bir cevap veremem ama cam kısmını dökme yapanlarda oluyor
kafa grenajı orjinal bulman çok zor olur sanırım tamiri olmayacak derecede fazla hasarlımı ufak tefek parçalara ayrılmş durumda yoksa tamiride mümkündür yoksa orjinal değilde başka üretim olan şekilli felan grenajda bulabilirsin belki e-bay'a felanda bak
döktürmede yapabilirsin ama boya kısmında ustanın iyi olması gerekir =)

kulakları kırık.yapıyorlarmış tamirini diye duydum ama cam nerde dökerler bilmiyorum.ilk@yy senin bildiğin bi yer var mı camı yapan.ilgine teşekkür ederim.

derbici 52 sen de saol arkadaşım verdiğin numarayı arayacam.

derbici 52 arkadaşım sen yaptıralı ne kadar oldu.bi sıkıntın var mı şu an.sen nereleri yaptırmıştın ve ne kadar ödemiştin.

Son düzenleme:
ustam hiç uğraşma yaptırmak için izmitte nihat ustada var orjinali fiyatlarda uygun bence ordan al

dblack nihat ustanın teli veya internet sitesi var mı.ilgine teşekkürler.

GKN

fatih kılıçlıyı ara, olmadı karizma motor muharrem yada doğan.. bunlar parçaları bulabileceğin yerler..
tamir için ise, hasan azmanoğlu.. avrupa yakasında iyidir..
anadolu yakasında şeref usta.. google dan isimlerni yazarak adreslerini bulabilirsin..
bulamassan prfilimden bana ulaş, tabi istanbuldaysan :)

kulakları kırık.yapıyorlarmış tamirini diye duydum ama cam nerde dökerler bilmiyorum.ilk@yy senin bildiğin bi yer var mı camı yapan.ilgine teşekkür ederim.

derbici 52 sen de saol arkadaşım verdiğin numarayı arayacam.

derbici 52 arkadaşım sen yaptıralı ne kadar oldu.bi sıkıntın var mı şu an.sen nereleri yaptırmıştın ve ne kadar ödemiştin.

ben yaptıralı bır hafta oldu benım sol granaj parcalanmıstı 5 6parcaya ayrıldı adamlar sıfır gıbı yapmıslarrr kardesım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar