far keskin hattına uysun diye böyleydi..ama yuvarlak far sevenler genelde far için olmamış diyor
sloganı çaldım..alfa romeo dan..:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
açıp bozmak istemedim..ayrıca km saati arora zorro ya ait..zonghsen artık onlaradamı üretiyor km saatini anlamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
alfa romeo dan çaldım sloganı:queen:
kavallar sonradan değişti.bu ilk halinin resimleriydi.Ön maşa boruları çok pis, yenisiyle değiştirseydiniz keşke.
ilk sahibini bilmiyordum sayenizde öğrenmiş olduk.asıl sahibi william shakespeare : )
Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatımız
Alfa Romeodan değil William Shakspire den çaldın.Benden önce yazan olmuş.Görmedim bile neyse pekişmiş oldu.sloganı çaldım..alfa romeo dan..:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
açıp bozmak istemedim..ayrıca km saati arora zorro ya ait..zonghsen artık onlaradamı üretiyor km saatini anlamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
alfa romeo dan çaldım sloganı:queen:
alfa yada uymuş ha bu slogan.william amcada güzel söz yazmış.Bilgiye bilgi ekledik bu gün kazanç oldu :wiinkk:Alfa Romeodan değil William Shakspire den çaldın.Benden önce yazan olmuş.Görmedim bile neyse pekişmiş oldu.![]()