1991 model CBX750 alınır mı?

Vay adiler !. Jr'im sen o marauderla kalırsın biyerlerde sonra ararsın beni :))

Teşekkür ederim jeansatar. Daha çok işi var esasen ama binmeye başladım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankara'dan bir arkadaşımız bunun polisten çıkma beyazını alıp civatası ve puluna kadar honda'dan temin edebilerek herşeyini yeniledi.

Ancak motora 2500 tl, üzerine 8000 tl harcadı. Biraz meraklı kendisi, "bu benim bitirme tezim olacak" demişti.

Şimdi dünyanın en mutlu adamı. yepyeni sport touring suzukisini satıp bununla devam etmeyi düşünüyor.

Ben de kullandım, gördüğüm en konforlu motor.

Honda'dan istediğiniz her model motorun her parçasını temin edebilirsiniz. adamlar yeniden üretip gönderiyorlar.

yeter ki para olsun :)

kendisine de mesaj attım belki yardımcı olur birazdan gelip :)

sesinden bahsetmeyi unutmuşum. nefis. çok farklı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------

bir de, 1 senedir uğraşıyor daha yeni tamamladı.

Ben 2005 model XL 200 ün km saatini 3 ayda getirtemedim,üstelik çin malı motor üzerinde olsa 100 Tl.etmeyecek saate 450 kaat çekiyorlar.
nası oluyo bu?:)

Ben 2005 model XL 200 ün km saatini 3 ayda getirtemedim,üstelik çin malı motor üzerinde olsa 100 Tl.etmeyecek saate 450 kaat çekiyorlar.
nası oluyo bu?:)

Ben öncelikle çoook uzun bir liste hazırladım. Parça numaralarına kadar sipariş listesine ekledim. Çoğu parça 1 ay içerisinde temin edildi ama bazı parçaların temini 3 ayı buldu. Daha sonra ıngilterede bir site üzerinden parça almaya başladım. 10 gün içerisinde hemen her parçayi yolladılar.

önümüzdeki yıllar da alıp rat stiline çevirmeyi düşündüğüm bir motor.

gibi!

45_rat.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar