1914 öncesi Motorcuları

Mersin İl Temsilcisi
dikkat edin kasklar ne kadar güzel...adamlar 1914 de( motorların antika olduğunun farkındayım ama çaktırmayın) kask kullanyo biz 2008 de ceza yememek için kullanyoz. medeniyet bu olsa gerek, önce kendimizi düşünmek( dolayısıyla sevdiklerimizi)

Son düzenleme:
çok hoşuma gitti emeğine sağlık adamlar sahip çıkıyor işte motorbisikletlerine paylaşım için teşekkürler:rendeer:

harika mukteşem olmuş eline sağlık arkadaşım
birde yorumlara gelince
gerçekten adamlara selam duruyorum ve hayran kaldım yaşama sevinci, ilerleyen yaşa rağmen mutlu olma olabilme
ben bizimle karşılaştırma bile yapmak istemiyorum tr de orta yaş üstü motorculara bakış açısı hala çağdışı.
birde kıyafetler gayet güzel bazı botlar süper
tekrar tekrar eline sağlık güzel çalışma

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Cok sey ogrenecegiz cook! Bu isin herseyden evvel bir kulturu yasatiyor olmak manasina geldigini goz onune seren onlarca fotograf. Hepsine tek tek bakmak cidden zevkti, paylasim icin tesekkurler.

Kesinlikle iğrenç Bunlara baktıkça gıcık oluyorum sinirleniyorum.

Neden benim de tarihimde böyle makinalar yok. Olsaydı bende toplardım bende ona kıyamaz üzerine titrerdim baktıkca ecdadımı hatırlar onlarla gurur duyardım.

Ama bunlar benim için hiçbirşey ifade etmediği gibi antipatide uyandırıyor.

Umarım şu günlerde yada yakın gelecekte bilimadamlarımız mühendislerimiz birşeyler üretirlerde bizim yapamadığımızı çocuklarımız yapar.

( ne toplayacağım elin eskisini )

Saygılarımla..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar