1914 öncesi Motorcuları

Arkadaşlar merhaba.İngiltere'de her sene tekrarlanan,geleneksel hâle gelen ve yaşatılan 50 mil uzunluğunda nostaljik tur fotoğrafları harika.
Adamlar herşeylerine nasıl da sahip çıkıyorlar.Şaştım kaldım.Herşeyleri orijinal.
Aşağıdaki linke tıklayın.Ve resimleri keyifle izleyin.
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=320480

amanın ne makineler yapılmış bee:)

HARLEYlere hasta oldum haa:bounce::bounce::bounce::bounce:

paylaşım için teşekkürler :cat:

İbretle okudum, çinlilere içimden edep dışı laflar ederek baktım resimlere, esef ettim kendi kendime...

çok güzeller ya tam bir tarihi eser paylaşım için teşekkürler

super mıhtesem sahaser ne derseniz işte concept motorlarla dolu bir toplantiya bunlarin en kotusu ile gitsen yinede hepsini cebinden cikarır bunlar ayrı bir hobi super valla.

adamlar yuzyillik tarihlerine sahip cikiyorlar , biz sadece savaslarimizi yapitlarimizi koruyoruz ama gunluk yasamda kullandigimiz o kadar tarihsel miras var hepsine burun kivirdik. Turkiyede eski at arabalarini saklayan kac tane koleksiyoncu var acaba yada bunu yasatmak icin ugrasan gurup? Bir zamanlar HD bayisi istiklal caddesi uzerindeydi orda satis yapiyordu ordan alinan motorlara ne oldu acaba kim bilir?

çok harika resimler orada olmak isterdim. adamlar kıyafetlerine kadar orjinal.
bence Türkiyede koleksiyonerliğin gelişmesi maddiyat ve zevkle alakalı. bizdeki zenginler mercedes alıp piyasa yapmayı sırf moda diye istanbulda belli semtlerde kibrit kutusu kadar evlere para vermeyi biliyorlar.:jocolor:

orta sınıf insanlar da geleceği garanti olmadığı için zaman emek ve özveri ve maddiyat isteyen bu tip işlere pek girmiyorlar.

bu kadar eskilere gücüm yetmese de ben de ilerde 70 modelden itibaren jawa koleksiyonu yapmayı düşünüyorum.

adamlar yuzyillik tarihlerine sahip cikiyorlar , biz sadece savaslarimizi yapitlarimizi koruyoruz ama gunluk yasamda kullandigimiz o kadar tarihsel miras var hepsine burun kivirdik. Turkiyede eski at arabalarini saklayan kac tane koleksiyoncu var acaba yada bunu yasatmak icin ugrasan gurup? Bir zamanlar HD bayisi istiklal caddesi uzerindeydi orda satis yapiyordu ordan alinan motorlara ne oldu acaba kim bilir?

bu düşüncelere aynen katılıyorum.:cat:

ya keşke kaskları yenileselermiş.hani hız yapmaz da durdukları yerde de düşmek var değil mi.
şaka bir yana ortam süperdir diye düşünüyorum.

Önemli değil arkadaşlar.Teşekküre değmez.Adamlar işte böyle.Hayattan zevk alıyorlar.Yokuş yukarı çıkarken,bozulmasın diye adeta ite ite çıkarıyorlardı motorları.Caddeler tertemiz,asfalt harika.İnsan utanıyor böyle şeyleri görünce:(

beni o kadar mutlu ettinki,çok teşekkür ederim. bir arkadaşımda 1948 model ariel marka motor var bizde onu sevip okşuyoruz.nostalji duygumuzu tatmin ediyoruz.tekrar sizden böyle güzel çalışmalar bekliyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için thanks +5:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar