- Konu Yazar
Arkadaşlar 19 ninsada ümraniye de İnkılap i.ö.o.'da sınava girecektım sınav bildiginiz gibi 11 de ben evimden sınava girecegim yere normalde 1 saatte ulasıyor olmama ragmen saat dokuzda otobuse binmiştim fakat umramnıye merkeze girerken bir kavşak ve hemen sonrasındaki yoldaki asfallt calısmasında yol 3 şeritten tek seride dusuyordu ve 45 dakıka kadar trafıkde kaldım otobusten ındım baya bı kostum mınıbuse bındım taksıye bındım ve saat tam 11:02 de okuldaydım ve sınava alınmadım bir polis sureklı bızı elı sılahında ıttı mudurle konusmak ıstedıgımızı soledık içeri alınmadık daha sonra hepsi kapıları kitleyip arazi oldular
Ben bu durumdan umranıye beledıyesını sorumlu tutuyorum benım gibi farklı okullarda ama umranıyede sınava girecek olan 3 arkadasımında aynı sebebten ( yol calısması ) sınava yetişemediğini öğrendim ve bizim gibi bir cok kişi ben Ümraniye belediyesinden bu konuda bir rapor almayı ve meb'e dilekçe vermeyi düşünüyorum benim gibi başka girememiş arkadaslarımda varsa onlarıda haklarını aramaya davet ediyorum!
Ben bu durumdan umranıye beledıyesını sorumlu tutuyorum benım gibi farklı okullarda ama umranıyede sınava girecek olan 3 arkadasımında aynı sebebten ( yol calısması ) sınava yetişemediğini öğrendim ve bizim gibi bir cok kişi ben Ümraniye belediyesinden bu konuda bir rapor almayı ve meb'e dilekçe vermeyi düşünüyorum benim gibi başka girememiş arkadaslarımda varsa onlarıda haklarını aramaya davet ediyorum!
Son düzenleme: