19 nisan ehliyet sınavına giremeyenler!!! (Ümraniye)

Arkadaşlar 19 ninsada ümraniye de İnkılap i.ö.o.'da sınava girecektım sınav bildiginiz gibi 11 de ben evimden sınava girecegim yere normalde 1 saatte ulasıyor olmama ragmen saat dokuzda otobuse binmiştim fakat umramnıye merkeze girerken bir kavşak ve hemen sonrasındaki yoldaki asfallt calısmasında yol 3 şeritten tek seride dusuyordu ve 45 dakıka kadar trafıkde kaldım otobusten ındım baya bı kostum mınıbuse bındım taksıye bındım ve saat tam 11:02 de okuldaydım ve sınava alınmadım bir polis sureklı bızı elı sılahında ıttı mudurle konusmak ıstedıgımızı soledık içeri alınmadık daha sonra hepsi kapıları kitleyip arazi oldular

Ben bu durumdan umranıye beledıyesını sorumlu tutuyorum benım gibi farklı okullarda ama umranıyede sınava girecek olan 3 arkadasımında aynı sebebten ( yol calısması ) sınava yetişemediğini öğrendim ve bizim gibi bir cok kişi ben Ümraniye belediyesinden bu konuda bir rapor almayı ve meb'e dilekçe vermeyi düşünüyorum benim gibi başka girememiş arkadaslarımda varsa onlarıda haklarını aramaya davet ediyorum!

Son düzenleme:
benim sınava gidigim sınıftada iki kişi girmedi izmir karşıyakada trafikte yoktu ama ne alamets girmemişler

ben gittiğimde kapıda 20 kişi vardı hepside 1-2 dakika için alınmamışlardı ayrıca yine ümraniyede sınava girecek olan arkadaşlarımda o asfalt çalışması yuzunden trafıkde kalıp sınava giremediler
Ayrıca kurs benden 85 lira istedi tekrar sınava girebilmek için ( 35ytl sınav harcı + 50 ytl de kurs istedi ) bu konuda bilgisi olan arkadaslar varmı

GKN

resmi kurallar öle olabilir ama
insiyatif denen bişey var..
yazık..

Ben de Ümraniyede girdim ama şanslıyım ki okul evime 15 dk. yürüme mesafesinde. Belki de kursum Üsküdar da olduğu için böyle oldu.

sınava giremeyen arkadaşlar özellikle de thewall311 malesef sınava 1 dk. bile geç kalsan alınmıyorsun böyle saçma bir kural var.... sizden 35.ytl dışında sınav harcı isterlerse sakın bu parayı ödemeyin.. herhangi bir halkbank şubesine ehliyet sınavı için belirlenen 35-ytl sınav harcını yatırmanız yeterli.. kursun sizden eksta ücret talep yasal değil. bunu bir çok kurs yapıyor böyle bir durumla karşılaştığınızda lütfen bağlı bulunduğunuz ilin milli eğitim müdürlüğüne yazılı bir dilekçe ile bu durumu bildirin milli eğitim müdürlüğü kurs hakkında gerekli işlemleri başlatacaktır.

pierid cok saol benden 50 daha istediler noluo dedım napalım artık gelecek sınava ..

ümraniyede oturan biri olarak ümraniye belediyesinin bu tarz konulara ne kadar yaklaşaımcı ve yapıcı oldugunu bilirim
bence bir dilekçe ver ve aferdersin de nahhhh .....:) şak şuk gibi hareketlere maruz kalabilirsin bence belediyey hiç bulaşma

Bende 19 nisan da sınava girdim. Sınav başladıktan bir dakika sonra bile gelseniz içeriye almıyorlar sınav kağıtları dağıtıldıktan sonra hiçbirkimse içeriye giremiyor arkadaşlar. kurallar böyleymiş. Şimdi bu arkadaşlar 3 Ay sonraki sınavı beklemek zorunda kaldılar öylemi.

görevimiz thewall311 :) izmirde de çok oluyor böyle olaylar bize gelen başka kursun adaylarını bu şekilde yönlendiriyoruz...

Arkadaşım sınavı kaçırdığın için belediyeye vericeğin dilekçe ne kadar dikkate
alınır şüpheli bence ama milli eğitime yolluyacağın bir dilekçe belki dikkate alınır
ama tekrar sıva girmek için ise bankaya harç yatırman yeterli kursa para haricen
verme sakın kurslar ne kazanırsak kardır hesabı yolmaya çalışıyo eğer zorluk çıkarırlarsa
milli eğitime şikayet edeceğini söylersen faydası olacaktır umarım çözümlersin.

arkadaslar cok saolun
arslanfb kardeşim ben zaten belediyeye dilekçe cermıyecektım belediyeden o gungu yol calısmasına daır rapor belhe alıcaktık kı bu yol umranıyenın en ıslek hatta uskudar ıstıkametıne tek anayolu ve bu yol o calısma yuzunden 3 şeritten bir şeride düşüo trafiği siz düşünün artık buna dair rapor alıp milli eğitime dilekçe vercektım

Bu arada bi sonraki sınav 3 ay sonramı??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar