19 Mayıs'ta İzmir Karagöl gezimiz

19 Mayısta İzmir MT olarak Yamanlar Karagöl kamp alanındaydık

Üç kişi olduğumuzdan karavanımızla gelmek zorunda kaldık

Gece kamp ateşinde kahve de bir başka oluyor

Muhittinden curayla küçük bir halk müziği konseri

Ve dönüş yolundayız

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

O geceyi Karagöl kamp alanında geçirdik,ertesi gün döndük:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzel bir gezi olmuş,tekerinize sağlık

gezi harika olmuş
karagöl zaten izmirin saklı bahçesi gibi bir yer. pek kimse bilmez bilsede gitmez denilebilecek güzel yerlerden biri :)
en son gittiğimde yolu inanılmaz bozuktu ozamandan şimdiye birşey fark ettimi merak ediyorum ?

tekerinize sağlık karavanla gitmek geziye ayrı bir güzellik katmış :)

Teşekkürler,Hüdayi karavan gerçekten güzel oldu,bu yıl kısmetse bir k.deniz turu düşünüyoruz,benim kız da gelince motorla gelemedik,yol biraz virajlıymış arabaya alışık olmadığım için beni tuttu,karagöl yolu virajlı ama asfaltlamışlar,oldukça güzel.

yolun asfaltlanmış olması haberi sevindirici :) eskiden elimden dirseğime kadarlık bir derinlikde çukurlar vardı ve arabayla gitmiş olmamıza rağmen sarsıntıdan epey rahatsız olmuştuk.. yollarında düzelmiş olduğu haberiyle inşallah bu yaz bende bir karagöl yapacağım.. tekeriniz düz bassın :)

Arkadaşlar iyi eğlenmişler, ben de İzmirdeyim, bu gruptaki arkadaşlarla tanışmayı çok isterim. Belki beraber gezeriz.. :queen:

izmirde görev yaparken gitmiştim karagöle mangal yakmıştık eşimle birlikte.o zamanlar yolları bozuktu..asfalt olması güzel olmuş..paylaşım için teşekkürler..

Arkadaşlar iyi eğlenmişler, ben de İzmirdeyim, bu gruptaki arkadaşlarla tanışmayı çok isterim. Belki beraber gezeriz.. :queen:
Devrim bey,önümüz yaz daha çok gezi yaparız,ama herşeyden önce bizlerle tanışıp,grup sürüş eğitimi almanız gerekiyor,o yollar acemi sürücüyü affetmez:queen::queen:

Yücel bey,biz burada soğuk ve yağışlarla başbaşayken siz hem gezip hem de böyle güzel bir mekanda kamp yapmışsınız,tebrikler.kıskanmamak elde değil.))

En son 91 senesinde gitmiştik bir daha gitmeye fırsat olmadı, çok iyi bir gezi yapmışsınız, paylaşımınız için teşekkürler.

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...KARAVAN OLAYINA TAKTIM VALLA AMA MOTORU ARKASINA BAĞLANAN MODEL LAZIM...
BEN MOTORSUZ YAPAMAM...oralar motorsuz olmaz bence...tekeriniz düz bassın...

En son 91 senesinde gitmiştik bir daha gitmeye fırsat olmadı, çok iyi bir gezi yapmışsınız, paylaşımınız için teşekkürler.
Teşekkür ederim tekrar bekleriz,iyi günler dilerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...KARAVAN OLAYINA TAKTIM VALLA AMA MOTORU ARKASINA BAĞLANAN MODEL LAZIM...
BEN MOTORSUZ YAPAMAM...oralar motorsuz olmaz bence...tekeriniz düz bassın...
Karavanı yaptırırken arkasına motosiklet aparatı düşünmüştüm ancak maddi imkanlar elvermedi, motosikletsiz gezi gerçekten büyük eksiklik,tekrar ilave yaptırmaya kalksam yeniden proje,yeniden ruhsat ve muayene gerekiyor,aslında herşeyi baştan düşünmek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar