19 Mayıs Tavşanlı Köyü+Ballı Kayalar+ATV Turu Bol resim

Sizde hep benim yokluğumda sohbet etmişsiniz. Neyse abiler aramızdaki tek maxi scooter ayhan abi olur oda yola gider :) Bizde transalplerle seneye İNŞALLAH karadenizimizi yaparız. Yalnız ilhan abi, transalp' i alınca artçını da görmek isteriz artık bahane kalmaz ;)

Artçı konusunu hiç açma Sadık kardeşim,resimlerinizi gördükçe evde harp çıkıyo.)form tutma konusunda yoğun baskı uyguluyorum ama pek umut gözükmüyor,galiba ben Transalpten vazgeçip eski Java'lardan alıcam yandan sepetli.:queen:

Abi biz sana maxi atv' lerden alalım sorunuı kökten çöezlim istersen :):):):):)
MAZALLAH toprak yolda arazide sepet kalır sen devam edersin sorun daha fazla büyür :):)

:rendeer:Caya gelmenize sevindim cocuklar sağolun.Yeni öluşumlar beklerim annaşıldımı....

Tamam 30 mayıs ile ilgili sen Meral ile anlaş yeter :) hem 29 hemde 30 mayısta organizasyon ağır gelmesin :)...
Pınar ağvayı istiyordu sizede uyarsa olabilir. Ama dilerseniz tersine bir gezide olabilir ona göre program yapalım.

29 mayısda ne var ki .?
küçük bir polonezköy..:)
ağır gelmez usta...hem neydi slogan "yeterki gezmek olsun"..:)
Ağva uyar bana...Abiler ne der bilmem?

:pale:Hey arkadaşlar 30 mayıs ters olurbize birşeyler yapmayı düşünürseniz 6 haziran gibi olabilirmi .

bana her yol uyar abi..
hiç farketmez...
mevzuu birlikte olmak sonuçta ...

Abi sana ters olan bizede ters olur senin için 6 hazirana çekeriz ne olur yani? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar