kawa jawa hawa jiwa neden üyeliği silindi ki ?
Hakan abi ve Grave kardeşimin hoşgörüsüne sığınarak onlardan izin almamama rağmen resimleri buraya aktarıyorum.
Mehmet Binli abimize sonsuz teşekkürler !!
sayesinde böyle bir organizasyondan bulunmaktan, görev almaktan , izlemekten sonsuz mutluluk duydum.
" Bir olay varsa, ya oradasın, ya da değilsin"
Bazı şeyler bir kere olur.
Ben o "an"da orada idim.
orada olmaktan da mutlu idim. !!
Herkese teşekkürler.
şimdi fotolara geçelim
( Bu fotoları başka sitelerde yayınlamak için sizlerden görüş soruyorum, ben kararsız kaldım da ? )
sabah toplanıldı TV8 binasına gittik, Erkan TAN'ın programına katıldık.
Program öncesi bahçede sohbet-muhabbet ederken
Bu resimde beyaz pardesülü arkadaş, garibinize gitmesin , kendisi klasik bir motora bindiğinden böyle bir kıyafet seçmiş.Çok hoş bir tamamlama olmuştu.
Buradan sonra TV8 programı bitti, sabah sabah durum ne alemde diye bakmak üzere AKM ( Atatürk Kültür Merkezi sahasına gidiyoruz)
daha pek kimse gelmemiş gibi
Bu resimde görülen 1947 Model bir Harley-Davidson, Motosiklet ve sahibi daha dimdik ayakta , ve birazdan Atatürkün yanına gitmeye hazırlanıyor.
Yol yardım aracımız da konvoya eşlik etti
Burada da Korteje katılan Yunus ekibini AKM alanında görüyoruz.
Sıhhıyede necatibey caddesinde bir grup parkederek, Danıştay üyelerine yapılan saldırıyı kınamak amacı ile Danıştay Binasına gittiler.
Türkiye Motosiklet Federasyon Başkanı Danıştay Önünde , 19 Mayıs organizasyonu düzenleyicisi Mehmet Binli ile birlikta saldırıyı kınayan açıklamayı yaparken
Ben Kortej de görevli olduğum içini konvoy ve Anıtkabir sırasında çekim yapamadım.Diğer arkadaşların çekimleri var sonrasında AKM alanında ateş etrafında çekilen resimleri yayınlayabilirim.
sahnede karakedi grubu
Gece Bitiminde Beykoz Lokantasında Çorba içimi
Tüm etkinlik boyunca hiçbir kaza yaşanmaması sevindirici idi.
Alana gelen sağlık ekipleri boşa gelmemiş olsun diye ufak bir kaza atlatan cihangir kardeşimiz, yarasını basına gösterdi.
Bunu da başka bir arkadaş çekmiş