19 Kasım'da ESKİHİSAR'da Rakı-Balıktayız (resim ekledim)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cenkmenderes, gündüz neler yapılıcak. yuruyus dolasma falan varsa bende gec gelirim. eger bi yerde otururuz balığımıza bakarız falan diyosanız akşam geliyim.

explorer, sağ olasın kardeş. benide şettirirsen çok iyi olur. :rendeer:

bu arada hasan kardeş takıldım sana sadece. eğer alan olmasa sana gel derdim :cat:

baron985, gündüz planımız balık tutmak. Muhtemelen tekne ile çıkıp tutacağız, duruma göre kıyıdan da bakabiliriz balığa. Ama balık tutacağımız kesindir. Bu arada gelecek arkadaşlar her ihtimale karşı yağmurluk gibi birşeyler de alsınlar yanlarına, ayrıca tekne ile açılırsak denizin ortasında hava eser ve üşürsünüz. Sağlam giyinin..

serhat_fb, bir önceki sayfa (11) ve ilk sayfada da gideceğimiz yerin tam resmi mevcut. Ankara'dan gelmeyi falan mı planlıyorsun yoksa ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
explorer, kardes :king: bende sabahtan geliyim. sabahtan gel de bize iki çift laf eder çıkarız. teknede kaptanlık ederim size :cherry:

pehhh :pr: motor yok :pr: ehliyet yok :pr: yürüyerek gelme planları yapıorum :) :p :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nunucum hemşeri kardeşim :hello1:
burgaristandan geliyo onuda al tamammı :cat:
yoksa karışmam toprağımı almazsan :director:

baron985, ben cumartesi öğlene doğru ararım seni, o zaman konuşuruz. ben 12-12.30 gibi çıkacam evden :)

ya bu arada senin telefon çalışıyo dimi, arıza filan yapıyo falan ya o yüzden soruyorum

ulan türkçeyi katlettim valla!

Forumdan Uzaklaştırıldı
explorer, annemin cebini kaptım gecici bir süre. yani cepte sorun yok :cat: ama senin nuramaran yok bende haberin ola :bounce: bu arada senin ev anadolu yakasındamıydı ? yarım saat falan erken gel. bırakmam valla :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985 kaptanlık ehliyetindemi var kardeşim senin :queen:
sığ sularda batırıp boğdurmayasın bizi :flower:

abi ne demek tabiki alabileceğim kadar kişiyi alırım neden olmasın sadece benim saatlerime uysunlar ben cumartesi 11.00 civarında buradan çıkarım ona göre haberleşelim arkadaşlar beylikdüzü avcılar bakırköy civarı bana uyar arkadaşlar
her zamanki gibi cep.0 535 971 18 55 bana mesaj atın arkadaşlar :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
serhat_fb,
pehhh motor yok ehliyet yok yürüyerek gelme planları yapıorum

kardeş bizde motor varda noluyo sanki..... ben yinede gelemiyorum , ehliyet yok..... :pr: :pr: :santa:

İptal oldu. Yiğenimin doğumgünü olduğu ve ben unuttuğum için. Bizi listeye eklediyden çıkarabilirsin :pr:

Selam Cenk bizi de ekler misin listeye. Bu güzelliğe katılmamak olmaz. Motorlarla gelmey,i düşünüyoruz. Hava durumu çok kötü olursada atlar Gebze-Harem'e geliriz.

:salut:
:salut:

Motorla gelmemiz halinde Tansas buluşma noktası uyar bize.

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler rıza ve eşide geliyor şu an izmirden dönmek üzeredir bi aksilik olmaz ise gelecem dedi bakalım hayırlısı

yasin senin iyi bir insan olduğunu söylemişmiydim dostum? eskihisar benim eve 1kmcik akşam işe gidicem ama yanınıza uğrarım :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
CANGO, kardeşim saolasın güsel iyi olan sensin kalplerimiz bir herzaman görüşmek dileği ile arayı açmayalım kardeşim... :rendeer:

e_erdun, abi anladığım kadarıyla bulgaristandan gelen hemşerin benim

nunu abi valla bana uyar telin var ben seni rahatsız ederim abicim saolasın.

boyle bı aktıvıteye katılmak cok hos bıse omer abım yazdı ısmımı mahsuru yoksa bızde katılmak ıstıyorus havanın cok kotu olması durumunda gebze - harem le gelıces organızasyon ıcın kocaman tesekur :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahhh şu ehliyet ahh!!!!!!
içim yanıo!!! :pale: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar