Evet arkadaşlar sorularınızı cevaplıyorum sırayla,
erkiran, hocam Gebze-Harem minibüsüne biniyorsun. E-5'den Gebze çıkışına girdiğinde köprünün altında inmak istediğini söylüyorsun. Oradan beni cep telefonu ile arıyorsun bir şekilde seni gelip alıyoruz. Olay budur.
zpoint, senin için en kolay yol, otogar vs. bir yerden Gebze otobüslerine biniyorsun. Sanırım Bayramoğlu çıkışından E-6'dan çıkıp E-5'e giriyorlar. Sen de eğer indirirlerse Gebze girişi tabelasının orada bir yerde in, yok olmadı otogara giderse de problem değil. Gebze otogardan da beni arayabilirsin. Seni oradan da alırız. Anlaştık ?
federal, hocam Fuat abinin de dediği gibi, Eskihisar-Topçular feribot iskelesini biliyorsan zaten olay tamamdır. İskeleye in, büfelerin karşısındaki yoldan sola gir, orası Eskihisar. E-5'den gelişi de özetliyim, E-5'den İstanbul'dan İzmit istikametinde ilerliyorsun. Kartal, Pendik, Tuzla, Bayramoğlu çıkışlarını geçip devam ediyorsun. Orada Eskihisar (feribot) çıkışından giriyorsun. Dümdüz aşağıya devam edip iskelenin oraya geliyorsun. Bu şekildedir olay.
**Not: Listeyi de güncelledim.