19 KASIM Karagöl-sultanpınarı yaylası çamurda dans

varlığımın üçüncü şahıslara verdiği rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim.
genel olarak tüm sitelerde fotoğraflarım silinmiştir

çok güzel fotolar,paylaşımınız için teşekkürler:cat:

arvasi hocam yine yapmissin yapacagini ama arkadaslar icin iyi bir tecrube olmus sanirim umarim bir gun bizide goturursun yanina gelebilirsek :)

siz dans değil vals dilimde dönmüyor he ondan yapmışsınız super görüntüler..

güzel macera yaşamışınız hakikaten,çok zevkli olduğu resimlerden anlaşılıyor,paylaşım için teşekkürler

sevgili BRUCE bende size teşekkür ederim
sevgili ALCOHOL bir gün havalar müsait olduğunda haberleşelim orta yerde buluşup beraber bir atraksiyon yaparız.
sevgili fener1907 macera bile az kalır bu yaşananların yanında
sevgili BATHU dediğiniz adeta vals yaptık
sevgili MOTOR bizde sizlerin maceralarınızı bekleriz

abim, bunlar ne güzel kareler... mısralara bulamışsın yolculuğunu. Allah kaza bela vermesin...
yine bizi bizden ettin :rendeer:

Çok güzel bir gezi. Samimi paylaşımın için teşekkür ederiz.:)Saygılar...:cat: :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için teşekkürler..güzel bi gezi olmuş :)

Allah hiç birimize kaza ve bela vermesin gençler.bende sizlere teşekkür ederim.Enduro ruhunun yayılması ve doğa bilincinin dahada gelişmesi amacı ile bu tür zorluklara imkansızlıklar dahilinde katlanıyoruz.neden derseniz gençelr ölüm makinalarına özenipte genç yaşta sevdiklerini ağlatmasın diyerek.unutmayın enduro bir motorla yapılan kazada hayatta kalma şansı çok daha fazladır.

ah o gezide bende olsaydım..:p
tebrikler çok qüzel bir gezi olmuş

ya güzel gezi olmuşta ben bu gezide adranalin görmedim madem croscusunuz oo top keys ler ne tarzınızı bulun bence ya endro ya cros :D

ya güzel gezi olmuşta ben bu gezide adranalin görmedim madem croscusunuz oo top keys ler ne tarzınızı bulun bence ya endro ya cros :D

Hocam bir hafta sonu gelinde sizin sayenizde adrenalini beraber yaşayalım.Bize bilmediklerimizi öğretin.sayenizde bizde bu işi sizin gibi uzmanından öğrenmiş oluruz.

inanın resimleri görünce büyük keyif aldım doğayı çok sevdiğim için böyle gezilerin çok keyifli geçtiğini biliyorum.
ellerinize, yüreklerinize ve motorlarınıza sağlık.
paylaşımınız için de teşekkürler. :rendeer:
sağlıcakla kalın.

valla güzel gezmişsiniz bizim buralarda daha o kadar kar yakalayamadık bi yagsın bakalım dag taş düz gidecez sizler gibi :):)

Siz gurupca boluya tasının be abide güzel bi ekip olkusturalım sizlerle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar