Bende gireceğim sınava,
aklıma takılan var
8 gen ve slalomda dönerken debriyaja basıyormusunuz?
debriyaja basınca benim dönüşüm yavaşlıyor yani tekerler salıyor kendini. tekrar kavrama noktasına gelip gaz vermek zorunda kalıyorum.
sana bas derlerde bence basma bir tempo tut ve bırakma döneceğin yani varmak istediğin yere bak gerisini motor halleder bunu kılavyeden kimse tarif edemez tecrübe etmen gerek muhakkak denemelr yap kendince bir stil geliştir ve kurtul şu sınavdan :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
ehliyet sınavından 100 tam puanla geçen ender kişilerden biri olarak nacizane tavsiyeler AÇIN KULAKLARI ACEMİLERRRRRR.
1 SINAVA GİRECEĞİNİZ MOTOR İLE MUHAKKAK SINAV OLACAĞINIZ PARKURDA DENEMELER YAPIN
2 KUNDURA TARZI KUMAŞ PANTOLON GİBİ BEYAZ GÖMLEK GİBİ KIYAFETLERDEN UZAK DURUN (ben sınav olurken bu tiplerin hepsi kaldı müfettiş otomtikmen puan kırar)
3 KURSUNUZUN HOCASI MUHTEMELEN SİZE BİR B.K GÖSTERMEZ ÇEVRENİZDEKİ KİŞİLERİ İYİ TAKİP EDİP NERDE YANLIŞ YAPTIĞINIZI BULUN
4 SINAV BAŞLARKEN MÜFETTİŞLE ŞÖLE MESAFELİ BİR GÖZ SELAMI HATA YAPTIĞINIZDA SİZE BİR HAK DAHA VERME ŞANSI VEREBİLİR
sınav başlıyor
önce panik yok sakin sinyal nasıl verilir, 4 lü flaşör nasıl yanar, aynalar kontrol, vites konumlarının ezberlenmesi vs bunları sular seller gibi
öğrendiğinizi varsayarak sınavı başlatıyorum
1. bölüm parkur
hoca sıra sizde der kimlik tespipiti ve korumuaları takıp motora binersin (en heycanlandığın andır)
önündeki kukaları geçip 8 çizecek ve son engel denge bölümünü aşacaksın burda dikkat etmeniz gereken bariz hata yaparsanız sınav iptal ama kem küm
durumlarında müfettiş tekrarlatabiliyor
2. bölüm trafik
size güzergahınız verilir 1 veya duruma göre 2. vites hızında trafik kurallarına riayet ederek, sürüş hakimiyetiniz arkanızdan araç ile gelen
heyet tarafından takip edilir bu arada tek göz trafikte tek göz arkada sizi takip eden araçta olsun sürekli irtibat halinde olun bazen size
sinyaller ile dönüş talimatları veriyor bunu zaten trafiğe çıkmadan hocanızla konuşuyorsunuz yaklaşık yarım saat sürüyor
heycan yok ne söylenirse yapmaya çalış sende bir ışık görürlerse hata yapsanda geçersin veya tekrarlarsın gözümün önünde kundura ayakkabıyı ilk
hatasında eleyen müfettiş ekipmanlı bayana 3 hak tanıdı parkurda gerisi size kalmış benden bu kadar