Ben bajaj için söyledim euro4 malum motorlar diğer firmalar hala euro3 getiriyorlar haliyle bu satışları etkileye bilir bu durumda fiyat düşebilir yamahayı zaten anlamak güç fiyat konusunda
Dominar yaptığı reklamın karşılığını pek alamadı.Bunun büyük nedenleri servislerin kasap olması, motoru alanların yaşadığı sıkıntılar.
Kullanıcı sayfasını biraz okuyunca sıfır motorda genelin yaşadığı, gaz yememe, titreşim, yağa su karıştırma ve birkaç sorun büyük handikap.
Evet fiyatı makul olabilir fakat üzerine biraz daha koyup, kaliteli ikinci el motorlar alınabilir.
İlla Bajaj alınacaksa, 2017 Ns200'ler mantıklı.Sanırım onlarında stop etme ve ekran sıfırlama sorunları devam ediyor, fakat fiyatından dolayı tolere edilebilir diye düşünüyorum..
Sanırım fikriniz değişmiştir. Ülkemizde herhangi bir ürünün fiyatının indiği görülmemiştir. Ha olduysa da daha fazla bindirim yapabilmek için olmuştur.
Bana göre dominarda , ns200 de parasının motoru. Gayet alınabilir. Dominarın rakibi duke390 33bin tl , ns200ü zaten kıyaslamaya gerek yok fiyatı oldukça iyi(piyasaya göre).Arkadaşlar anlaşılan dominar 400 ve 200 ns alınacak motorlar arasında olmayacak. Sıfır japon alamam fiyatlar bir ev parası oldu. Biz en uygun ve kaliteli hangi motoru alabiliriz. Süpersuport almayacam. Yarı suport veya naket olacak. Acelem yok ve kendi motorum var kullanıyorum.
Bana göre dominarda , ns200 de parasının motoru. Gayet alınabilir. Dominarın rakibi duke390 33bin tl , ns200ü zaten kıyaslamaya gerek yok fiyatı oldukça iyi(piyasaya göre).
Naked olarak 2. El temiz bi mt25 öneririm.