18 Şubat 2006 Sınav Sonuçları

bakma motoru bağlamasalar alacağımız yokta işte mecburiyetten:mrgreen:

zipir' Alıntı:
yaw herkesmi 95 aldı bende 95 almışım

kardeş sınaw kağıdına ad soyad doğru yazan herkese sabit 95 weriolarmış :mrgreen:

Senin makineden bizim arkadaşa alcaz ortaköy deyiz, bize bi yardımcı olsan olumlu-olumsuz yönleri nelerdiri kullanıcı tawsiyesine ihtiyacımız war

walla süper olur, supershadow 150 krem rengi istioruz. akşam saatleri uygunsa daha iyi, malum iş güç.

Olmadı bizde geliriz pazar müsaitsen

herkes 95 almadı. ben 100 aldım :cherry: ayrıca heryerde 18 şubat başlığı var

başlığı herkes benden gördüde açtı :mrgreen: inanmazsanız açılış saatine bakın.
ylmzzz sen ad soyadından başka ne yazdında 100 aldın kardeş ?:cherry:

valla abi dogru soluyon ama baya sıkılastı malum poliste biliyor cogu motorcunun ehliyeti yok o yuzden cok sıkı bakıyorlar

pompicik' Alıntı:
başlığı herkes benden gördüde açtı :mrgreen: inanmazsanız açılış saatine bakın.
ylmzzz sen ad soyadından başka ne yazdında 100 aldın kardeş ?:cherry:

sınavda beni görünce direk seninki 100 girme dediler :queen: önlem olarak:mrgreen:

yürüyerek gittim sınava:mrgreen: kursada gelme sana indirim yapalım dediler. neden acabaaa :queen:

kardeş bizede öğret nası yaptın bu şekilleri de havamız olsun

iconları soruyorsan. yazdığın yerin üst kısmında gülen adam iconu var orayı tıklarsan liste gelecektir :)

yok ya icon diil. hani sen sınawa yürüyerek gittin 100 werdiler, kursa gittin aman gelme dediler ya onu diorum :cat:

biraz fazla konuşurum ondan olsa gerek millet illallah dedi :p kursta dersleri engellediğim için daha önceden de B ehliyetimi ordan almıştım. o zaman da çenemden dolayı bir hafta girdim. üni. de bile istersen gelme diyolar :queen:

Kardeşim b için girmişti kazanmıs. Fakat askere gitti şimdi ne yapacak merak ediyorum yada ne yapması lazım bilen varmı ? :)

just_life' Alıntı:
Kardeşim b için girmişti kazanmıs. Fakat askere gitti şimdi ne yapacak merak ediyorum yada ne yapması lazım bilen varmı ? :)

onu ehliyet kursundan bi araştırında gittiği yerde direksiyon sınawı filan alabilirse iyi olur boşuna geççek o kdar zammn sora

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar