gittiğimiz yerin koordinatlarını bilen var mı, GE'den baktım ama yeri bulamadım.
Tahmini donus saati hakkinda bilgi verilmemis. Acaba duyuru bolumune eklenebilir mi? Pazar aksami eve kacta varacagimi bilmek isterim.![]()
Sorumla ilgili olarak pek net bir cevap gelmemis. Neyse, bindik bir alamete, gidiyoruz kiyamete.![]()
bws ıle katılabılırmıyım......................................................
bws ıle katılabılırmıyım......................................................
mugladan geliceksen cık yola hemen:queen::queen:
ben hep gorurdum boyle konvoy halınde motorsıkletle gezıyorlar ve hep dıkkatımı ceken sudur grup dısındakılere cok farklı bakarlar ,bende hep grup dısında oldugum ıcın farkedıyorum belkı)))))))) kısmetse bende grupta olmak ıstıyorum..........(acaba benımkı kıskanclıkmı)))
))))))))mugladan gelıcem ,ama hangı pazar a yetısırım tahmın edemıyorum)))))))))
he çıksın yola dimiaman dikkat ama
bu arada belirtiyim arkadaşlar acil bir durumda bana ulabilceğiniz telefonum
0532 583 72 40 çağrı atmayın vururumama ödemeli olabilir
![]()
hadi bole bazen uykum kacıo gece sohbet etmek istio cnm birileriyle arayabilirmiyim abi seni
mrk etme bnm cagrı atmam:cherry::cherry:
yavrum benim bee az kaldııııı beeee hava kıyak yol kıyak vururum valla 280 km yiiibide manitada arkamda tam çıtır valla
: herşey güzel dünya güzelll offffff bee kazasız belasız inşallah
yavrum benim bee az kaldııııı beeee hava kıyak yol kıyak vururum valla 280 km yiiibide manitada arkamda tam çıtır valla
eskı motorsikletimi satmamıs olsaydım katılırdım en yakın zamandakı gezıye aslında