18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dikkattttttttttttt admin başlığı okuyo saygı duruşu lütfen :p

gittiğimiz yerin koordinatlarını bilen var mı, GE'den baktım ama yeri bulamadım.

koordinatlar bunlar :p

adszeh5.jpg

hadi hayırlı yolculuklar arkadaşlar bizim yerimizede eğlenin, ben şahsen pazar pazar çalışıyor olucam :salut: DİKKATLİ GİBİN BİZİ ÜZMEYİN!!! :rendeer: ben yatar :p

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Tahmini donus saati hakkinda bilgi verilmemis. Acaba duyuru bolumune eklenebilir mi? Pazar aksami eve kacta varacagimi bilmek isterim. :)

Sorumla ilgili olarak pek net bir cevap gelmemis. Neyse, bindik bir alamete, gidiyoruz kiyamete. :)

bws ıle katılabılırmıyım......................................................

ben hep gorurdum boyle konvoy halınde motorsıkletle gezıyorlar ve hep dıkkatımı ceken sudur grup dısındakılere cok farklı bakarlar ,bende hep grup dısında oldugum ıcın farkedıyorum belkı)))))))) kısmetse bende grupta olmak ıstıyorum..........(acaba benımkı kıskanclıkmı)))

))))))))mugladan gelıcem ,ama hangı pazar a yetısırım tahmın edemıyorum)))))))))

Son düzenleme:
ben hep gorurdum boyle konvoy halınde motorsıkletle gezıyorlar ve hep dıkkatımı ceken sudur grup dısındakılere cok farklı bakarlar ,bende hep grup dısında oldugum ıcın farkedıyorum belkı)))))))) kısmetse bende grupta olmak ıstıyorum..........(acaba benımkı kıskanclıkmı)))

))))))))mugladan gelıcem ,ama hangı pazar a yetısırım tahmın edemıyorum)))))))))

hehehe :D tamam o zaman çıkınca haber ver yolda karşılıyalım seni :p

he çıksın yola dimi :p aman dikkat ama :D

bu arada belirtiyim arkadaşlar acil bir durumda bana ulabilceğiniz telefonum

0532 583 72 40 çağrı atmayın vururum :p ama ödemeli olabilir :D

hadi bole bazen uykum kacıo gece sohbet etmek istio cnm birileriyle arayabilirmiyim abi seni:p

mrk etme bnm cagrı atmam:cherry::cherry:

yavrum benim bee az kaldııııı beeee hava kıyak yol kıyak vururum valla 280 km yiii :):):):) bide manitada arkamda tam çıtır valla :):):): herşey güzel dünya güzelll offffff bee kazasız belasız inşallah

yavrum benim bee az kaldııııı beeee hava kıyak yol kıyak vururum valla 280 km yiii :):):):) bide manitada arkamda tam çıtır valla :):):): herşey güzel dünya güzelll offffff bee kazasız belasız inşallah

yaw burak sen yengeyi rizeye göndermedin mi, arkandaki manita kim :)

benim arkamda erdinç olcak o yüzden sırtçantasını kendim takicam artçıya vermicem :mrgreen:

olmaz 279 yukarısı yasak dedik :p

bu arada banyo yapmadan çıkmayın :p :p:p:p

Son düzenleme:

olm yenge okursa kuyrugunu kıstırır ona göre ((((((((((((((((((((((((((((((((((:):queen::queen::queen:

eskı motorsikletimi satmamıs olsaydım katılırdım en yakın zamandakı gezıye aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar