18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 küsür kişiyi tesis bi anda doyurabilecek kapasiteye sahiptir inşalla, çekirge sürüsü istilası gibi olucaz :) önceden haber veriliyor heralde tesise?

100 küsür kişiyi tesis bi anda doyurabilecek kapasiteye sahiptir inşalla, çekirge sürüsü istilası gibi olucaz :) önceden haber veriliyor heralde tesise?

1000 kişi doyuracak kapasitede, geçen seneden sorabilirisiniz aç ve açıkta kalan varmı die?

SON 24 SAAT

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
5 yıl izmitte kaldım. keşke oralarda olabilsek şimdi... iyi eğlenceler...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aç kalacaksak yanımızda ekstara getirelim arkadaşlar :) Hoş illaki pınar sucuk getirirsek ortalık fena kokar dimi :queen:

evet yanımızda birşeyler getirmek gerekirmi yiycez sucuk köfte filan gibi

Arkadaşlar bende katılmayı düşünüyorum. Ama benim makine kros. Pek hız yapamıyorum. 70-80km ile sıkıntı olmaz ama bunun üstüne çıkıp 90-100 ile gitmek istersem motoru zorlamış oluyorum. Böyle bir gezide seyir hızı ne olur? 2-3 farklı hacimlerde gruplarmı oluşturulur?

Arkadaşlar bende katılmayı düşünüyorum. Ama benim makine kros. Pek hız yapamıyorum. 70-80km ile sıkıntı olmaz ama bunun üstüne çıkıp 90-100 ile gitmek istersem motoru zorlamış oluyorum. Böyle bir gezide seyir hızı ne olur? 2-3 farklı hacimlerde gruplarmı oluşturulur?

gel kardeşim sorun olmaz illaki sana ayak uydururuz:cat:

maksat hız yapmak değil zaten yavaş güvenli bir şekilde geze geze gitmektir gel kardeşim birşey olmaz

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Tahmini donus saati hakkinda bilgi verilmemis. Acaba duyuru bolumune eklenebilir mi? Pazar aksami eve kacta varacagimi bilmek isterim. :)

gece 12 01 gibi oluruz herhalde:p

genelde dönüşler kopuk oluyor,küçük gruplar halinde uyum sağlayacak motorlar kendi başına çıkıyor.

mesafe biraz uzun belkide toplu çıkılabilir:cat:

12-1 erken abi daha gece yeni başliyo oralarda 3-4 falan olur:queen::queen:

abartmayın arkadaşlar 12-1 de döşmü olur 23:00 de filan dönüşler başlar :p

kim düzenliyor ?

bız 10 kısılık bır grup olarak yuvacıktan sonra bursayada gitmeyi planlıyoruz.Katılım olursa yapalım bu turu. ben actım 1 hazıran tarıhınde bır duyuru olusturalım grubu genısletelım .ev sahıplerınden destek beklıyorum .loft sen bu işle bir ilgilen biz yeniyiz sana düşer önderlik ette bı gorsun mıllet bursayı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar